Forum dotyczące samochodów seryjnych, produkowanych obecnie (choćby w ilościach śladowych) bądź oficjalnie zaprezentowanych
Wyślij odpowiedź

2006 Honda Civic 5d

Nie, 24.07.2005, 14:28

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

(C) Autoweek
Ostatnio edytowany przez kuules, Pon, 10.10.2005, 16:18, edytowano w sumie 1 raz

Nie, 24.07.2005, 14:32

Auto-ŻENADA!!! :? :? .Fuj weźcie mi sprzed oczu to obrzydlistwo!! A w srodku to wygląda jakby tajfun po tym aucie przeszedł.Jednym słwem Na śmietnik z tym

Nie, 24.07.2005, 14:36

:? Jestem odrobine zniesmaczony jej wyglÄ…dem....

Strasznie zakręcone wnętrze. Z przodu w sumie wygląda całkiem nieźle, ale ten "grill" wzbudza we mnie mieszane uczucia :? . Linia boczna - wygląda ok... do słupka za przednimi drzwiami :? ... dalej jest IMO tragedia. Tył - tutaj jest dla mnie totalna masakra. Wygląda jak jakiś Van - Wagon prosto z chin. Dla mnie tragedia. I jeszcze ten "spoiler"....

Kurde, spodziewałem się czegoś zdecydowanie fajniejszego....

Nie, 24.07.2005, 14:38

jedyne co mi sie podoba to gałka zmiany biegów i srebrne w koło reszta to jakaś kpina albo dżołk,chociaz może i ta konsola ale.....a niewiem

Nie, 24.07.2005, 14:51

to auto powino trawic do prototypow a nie seryjnych aut a moze ja sie myle mamy 2006r. :?:

Nie, 24.07.2005, 15:14

AMG napisał(a):to auto powino trawic do prototypow a nie seryjnych aut a moze ja sie myle mamy 2006r. :?:

Nowy Civic jest juĹĽ seryjnym samochodem, ktĂłry trafi do produkcji w 2006r., dlatego teĹĽ jest w seryjnych, a nie w prototypahc, bo juĹĽ on prototypem nie jest.

Nie, 24.07.2005, 15:22

To chyba bedzie prototyp, bo na seryjne auto to nie wyglada. Po za tym mi sie bardzo nie podoba.

Nie, 24.07.2005, 16:08

O k***a :shock: Ale kosmos :shock: Spodziewałem się czegoś o tej bryle, ale nie aż tak awangardowego. Z zewnątrz to nie wiem co o nim sądzić - raz mi się wydaje świetny, a jak spojrze drugi raz to znowu pokaraczny. Muszę się do niego przyzwyaczaić. Za to wnętrze bez dwóch zdań świetne - wydaje się być niesamowicie funkcjonalne. Dzwignia zmiany biegów wysoko umieszczona, obotomierz na środku przed oczami i podstawowe przełączniki skierowane w stronę kierowcy to naprawdę dobre pomysły. Nie mogę się doczekać, aż go zobaczę na żywo i się nim przejade - chyba dopiero wtedy będę wiedział co o nim sądzić ;)

Nie, 24.07.2005, 16:20

Auto nawet całkiem niezłe ale tył to kompletny chaos stylistyczny.

Nie, 24.07.2005, 16:24

wnętrze jest dość ciekawe, natomiast na zewnątrz porażka....ten grilll udający światła, taka sama listwa z tyłu, do tego brak zdecydowania, co to ma być, van, sportówka, kompakt czy terenówka (bo takąteż nieco przypomina) honda schodzi na psy, zdecydowanie najgorszy cif w historii

Nie, 24.07.2005, 16:56

Jestem niemiło zaskoczony .... Obecna generacja dużo bardziej mi się podoba . Zaczne od przodu . Było by wszytko ok gdyby nie ten przezroczysty gril :? Co tam w ogóle jest ? :? Linia boczna troche zaburzona i zwariowana , za małe okno z tyłu :P Tyłem też nie jestem zachwycony , wygląda niczym z Chevroleta Lacetti ....Wydech natomiast bardzo mi się podoba . A to wnętrze to tak naprawde ? wygląda troche jak wizja komputerowa ;) . Przynajmniej jestem szcześliwy , że prędkościomierz jest przed oczami , a nie na środku deski rozdzielczej . Kierownica wygląda na bardzo kosmiczną . Nie wiem na cholere ludzią , aż tak wielki obrotmierz :? Co to za czerwony przycisk po lewej stronie deski ? ;) Chciałbym zobaczyć inne zdjęcie deski rozdzielczej wtedy coś więcej powiem . Ciekawe jakie zrobi na mnie wrażenie gdy zobacze go na żywo ;)

Nie, 24.07.2005, 17:35

nissan murano... takie mam skojarzenia... nie pamietam co pisałem o murano, ale na pewno nie było to nic milego...

Nie, 24.07.2005, 17:39

co to za jakiĹ› gril z przeĹşroczystego plastiku?

Nie, 24.07.2005, 17:40

a mi w przeciwienstwie do tego Civica -Nissan Murrano zajebi*** sie podoba, na drodze prezentuje sie nieco zabyt futurystycznie ale jakze okazale:) 8)
Ktora to juz generacja Civica? 8? mozna by sie spodziewac ze wkoncu zerwa z przyjetym trendem i trudniej bedzie doszukac sie podobienstw do poprzednich generacji ale tym samochodem chca raczej stworzyc nowy i bardzo odmienny trend.Srednio im to wyszlo, wnetrze rokuje nadzieje, ale ogolnie mi sie nie podoba, znajac Honde to nadrobi to na pewno prowadzeniem i byc moze funkcjonalnoscia.
:?: :!: :roll: :?

Nie, 24.07.2005, 19:10

prawie identyczna z prototypem

nie będem pisał że to żenada ale auto budzi mieszane uczucia w mnie, bryła ciekawe ale detale są troche zjebane. Przód ma agresywne spojrzenie ale ten niby grill nie wiem co to jest :? . Profil też dość ciekawy choć wygląda jakby to auto miało 4 metry długości. Tylne drzwi troszkę zamałe w stosunku do przednich, do tego ten śmiesznie krótki tylny zwis. Tył też ogulnie niezły ale straszny tam bałagan i ten spojler w szybie :?
Wnętrze totalny kosmos, wskaźniki to istny statek kosmiczny, nawet mi się to podoba. Całe auto to coś naprawde nowego wręcz awagardowego ale czy to isę przyjmie :?: mysle że po pewnym czasie przekonam się do tego auta.

Nie, 24.07.2005, 19:11

Przód i tylna klapa bardzo mi się podoba takie kosmiczne - zupełnie nowe podejście do projektowania samochodu

tył -te tylne boczne drzwi i linia ostatniego 'słupka' są dziwne - na tym pierwszym zdjęciu to szczególnie widać takie jakby odcięte

Image

SÄ…dze ĹĽe jednak znajdzie bardzo wielu entuzjastĂłw, znudzonych nijakimi samochodami

Nie, 24.07.2005, 20:50

ixxos napisał(a):SÄ…dze ĹĽe jednak znajdzie bardzo wielu entuzjastĂłw, znudzonych nijakimi samochodami

To zależy jeszcze od ceny ;) no i czy Polacy lubią się wyróżniać ;)

A ja mam takie samo pytanie jak Wasyl ;) ktĂłra to juĹĽ generacja Civica ?

Nie, 24.07.2005, 20:59

Mi tam siÄ™ podoba oprĂłcz:
- kiczowatego wnętrza
- tego szklanego ? pasa przedniego
- lusterek :? :? :?

Zastanawia mnie jedno: dlaczego honda z każdym modelem (tu civica) prezentuje niemal całkowicie nie związane ze sobą autka?

Nie, 24.07.2005, 22:20

Chociaż myślałem, że to auto będzie zwalone miło mnie zaskoczyło :wink: Jedyne co bym wolał to zwyczajny grill, a nie jakaś plastikowa tandeta. Wnętrze jest bardzo nowoczesne, ale mnie to nie razi. Utrzymiuje połączenie sportowego charakteru z nowoczesnością. Tylne relektory przypominają mi trochę Lacetti, ale wyglądają o niebo lepiej. Przednie reflektory są świetne. Bryła też jest super jak na kompakt. Mam nadzieje, że cena nie zniszczy tego auta. Jestem na plus dla tego auta :wink:

Nie, 24.07.2005, 22:24

Wiecie co? Ona mi się jednak naprawdę podoba, ale tylko do słupków bocznych za przednimi drzwiami :? Dalej jest po prostu tragedia.
Wyślij odpowiedź