Obecny czas: Czw, 30.07.2026, 15:08

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Hyundai i30 + TEST (hb i CW) 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
Post Re: Hyundai i30 + test
jeszcze jedno i30 w naszym teście 1.6CRDi CW

Pią, 27.02.2009, 2:09
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: Citroen Saxo
Post Re: Hyundai i30 + TEST (hb i CW)
Hyundai stworzył ciekawą alternatywę w trudnym segmencie kompaktów, ale rynek zweryfikował trochę zapędy tego producenta, gdyż popularniejsza jest bliźniacza Kia Cee'd. To oczywiście przez różnicę ceny na korzyść Kii. Wcale się temu nie dziwię ponieważ takie auto kupuje się tylko z rozsądku, design ani wystrój wnętrza nie są tu decydującym czynnikiem.

Nie, 01.03.2009, 20:43
Głupie pytanie, ale - czy ktoś wie jak się otwiera maskę? :lol: W salonie chyba z 10 minut szukałem, ale odpuściłem temat :o Niestety, żaden ze sprzedawców mną się nie zainteresował i gnębi mnie to do teraz

Sob, 24.10.2009, 11:38
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miłosław
Samochód: Gnojownik
Cytuj:
Każdy kierowca w duchu marzy, aby jego auto w jakiś sposób wyróżniało się. Niektórzy te idee wprowadzają w czyn w postaci tuningu. Można również skorzystać z oferty producentów, którzy coraz częściej oferują sportowe dodatki. Tak jak Hyundai wprowadzając na rynek pakiet Sports Pack dla modelu i30.

Hyundai i30 jest samochodem o dosyć przyjemnej stylizacji. Ale nikt nie posądzi go o czysto sportowe aspiracje. Do czasu. Bo oto Koreańczycy pragną dodać troszkę animuszu swojemu kompaktowi i przygotowują dla niego pakiet zmian nadwoziowych i wnętrza. Z zewnątrz auto poznacie po nowym przednim i tylnym zderzaku, nakładkach progowych oraz dwóch końcówkach układu wydechowego. Trzeba przyznać, że auto w wersji Sports Pack wygląda naprawdę dobrze i przykuwa wzrok.

We wnętrzu producent dodał aluminiowe wykończenia, które znajdziemy przy zegarach, gałce zmiany biegów oraz pedałach. Pakiet jest dostępny z wersjami wyposażeniowymi Comfort, Style i Premium oraz ze wszystkimi jednostkami silnikowymi. Co ważne, mogą go kupić nie tylko zamawiający nowe pojazdy, ale i właściciele już użytkowanych i30. Cena opcji Sports Pack wynosi 3 000 zł.

Image
Image

http://www.autogaleria.pl

Jak dla mnie - bomba. Tak powinien wyglądać seryjny i30 8)

Pon, 02.11.2009, 20:02
Awatar użytkownika

Samochód: 2006 Mitsubishi Colt
Osobiście 100x bardziej wolałbym Kię Cee'd lub pro_Cee'd ze sportowym pakietem.

Wto, 03.11.2009, 1:47
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5