|
|
Obecny czas: Sob, 13.06.2026, 12:22
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
K0RN
|
igzakli 
_________________ || http://www.roverki.pl ||
|| http://www.mg-rover.org ||
|| http://www.alfa156.net ||
"Tylko auta z duszą..."
|
| Pon, 09.08.2004, 11:22 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 06.07.2005, 19:47 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
piekna i otwarta i zamknięta!
_________________ ExoticCars.pl
|
| Śro, 06.07.2005, 19:53 |
|
 |
|
Crimson
|
skoro ma być lifting jakiś to naprawdę z takiego ideału na gorsze może tylko przejść 
_________________ Chrysler 300C SRT-8 6.1HEMI-425KM ech...marzenie
|
| Śro, 06.07.2005, 19:54 |
|
 |
|
Reanimator
|
na 15 zdjęc 9 jest od przodu ,hm to chyba bez sensu tyle fot
tak wiem z dachem i bez dachu,ale i tak kilka jest niepotrzebnych
|
| Śro, 06.07.2005, 19:58 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Mieszkam niby w większym mieście , a widziałem to auto zaledwie trzy razy i to to samo  Strasznie mi się podoba i myśle , że bez liftingu pociągnęła by jeszcze kilka lat 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 06.07.2005, 20:00 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Reanimator napisał(a): na 15 zdjÄ™c 9 jest od przodu ,hm to chyba bez sensu tyle fot tak wiem z dachem i bez dachu,ale i tak kilka jest niepotrzebnych
i tak starałem się je przebierać
dziwne nie pstrykneli fotki tyłu a S4 z tamtej stronu jest najładniejsze.
jak napisałem wcześniej lifting w tym przypadku zaszkodzi
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Śro, 06.07.2005, 20:00 |
|
 |
|
wi(L)ku
|
Hmm, ogĂłlnie nie lubiÄ™ cabrioletĂłw, takĹĽe i ten odpada.
_________________ Bayerische Motoren Werke ///M3 E46
|
| Śro, 06.07.2005, 20:05 |
|
 |
|
Wilu
|
Całkiem przyjemny ale ogólnie to nic szczególnego 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 06.07.2005, 21:25 |
|
 |
|
Cosworth
|
to chyba 1 z najladniejszych 4 miejscowych duzych kabrioletow i jeszce ten silniczek - cos pieknego dawac mi takiego na lato na wypad do Pobierowa:)
|
| Śro, 06.07.2005, 22:41 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Cytuj: Całkiem przyjemny ale ogólnie to nic szczególnego
Wystarczy , że to kabriolet , a już starczy żeby na polskich drogach wzbudzał emocje . A na dodatek to Audi ! 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 06.07.2005, 22:49 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
no nie wiec czy nic szczególnego klasyczny kabriolet z napędem na 4 koła to nieczęste rozwiązanie.
|
| Czw, 07.07.2005, 16:22 |
|
 |
|
Wilu
|
johny napisał(a): no nie wiec czy nic szczegĂłlnego klasyczny kabriolet z napÄ™dem na 4 koĹ‚a to nieczÄ™ste rozwiÄ…zanie.
Chodzi mi o wygląd anie o to czy ma napęd na 4 koła. Może mieć nawet na 8 ale nie zmieni to mojego nastawienia do niego. Napisze to jeszczeraz: Nic szczególnego 
|
| Czw, 07.07.2005, 22:19 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Leaved napisał(a): MoĹĽe mieć nawet na 8
no wtedy to by dopiero było coś.
|
| Czw, 07.07.2005, 22:21 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
|
| Nie, 31.07.2005, 21:56 |
|
|