Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 18:44

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Następna
Fiat Bravo 2007 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
(c)interia.pl

Jeszcze jeden post z fotkami w tym rozmiarze, nie zmniejszonymi, albo bez miniaturek, i cały wywalę, zamiast zamieniać na linki
Seth

Sorki ale faktycznie fotki są za duże. Moje niedopatrzenie. Następnym razem bardziej będę na to uważał

Ostatnio edytowany przez gibki8, Nie, 15.04.2007, 19:33, edytowano w sumie 1 raz

Sob, 14.04.2007, 21:24

W tym spocie reklamowym bravo za podklad posluzyla piosenka znanej kiedys w Europie i Polsce-Alice pod tym pseudonimem kryje sie piosenkarka z dosyc charakterystycznym glosem,

Gianna Nannini - Meravigliosa creatura :)

cudowna piosenka ... rownie piekna jak ta z reklamy Saaba !!! ktora z kolei spiewa zespol Laura ze Szwecji

Nie, 15.04.2007, 8:11
Awatar użytkownika

Miejscowość: SH
Samochód: Civic 1.8 VTEC
Czy mi się coś pomyliło, czy Bravo naprawde ma tylko 2 silniki benzynowe (1.4, 1.9)i diesle (1.4, 1.9) ?? Fiat sobie jaja robi?? Co z silnikami 1.6 i 1.8 . Przecież przez to stracą mnóstwo klientów. A druga sprawa: podobno Bravo mialobyc w cenach 59 000zł, a tu wyskakują z taką ceną konkurując z CEE'Dem ?? O co tu wogóle chodzi??

Wto, 17.04.2007, 13:42
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zewsząd
Samochód: Opel Astra 1,6
Fiat Bravo moze mieć jeden z 3 silnikow benzynowych o poj.1,4 o mocy 95,120 lub 150km te dwa ostatnie są wyposażone w turbo :wink: jeśli chodzi o diesle to mamy 2 jednostki 1,9 multijet o mocach 120 i 150 km :wink:

Wto, 17.04.2007, 15:00

Czy mi się coś pomyliło, czy Bravo naprawde ma tylko 2 silniki benzynowe (1.4, 1.9)i diesle (1.4, 1.9) ?? Fiat sobie jaja robi?? Co z silnikami 1.6 i 1.8 . Przecież przez to stracą mnóstwo klientów. A druga sprawa: podobno Bravo mialobyc w cenach 59 000zł, a tu wyskakują z taką ceną konkurując z CEE'Dem ?? O co tu wogóle chodzi??

Chyba jesteĹ› jedyny, ktĂłry narzeka, ĹĽe cena jest za wysoka ;)
Co do mocniejszych silników - wchodzą coraz ostrzejsze normy zanieczyszczeń i za pare lat silniki turbo benzynowe będą standardem. Fiat juz to zaczął wprowadzać.
Choć jeśli nie nie mylę Fiat Powertrain pracuje też nad silnikiem benzynowym 1,6-1,8 (w tym wersje turbo oczywście o mocy >200 KM)

Wto, 17.04.2007, 19:06

http://planetefiat.free.fr/forum/viewto ... d60a2#6756

znalazlem fajne zdjatka Bravo Novitec na potalu planetefiat.free.fr
nie mam pojecia jak je tu wrzucic ale byloby warto !!!

CUDOWNE AUTO !!!!!!!!!!!!!!!!

Wto, 17.04.2007, 21:09
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Śro, 18.04.2007, 6:00
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Włoski
O kurde wspaniały jes

Malo powiedziane :wink: Jest cudny :mryellow:

Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?

Śro, 18.04.2007, 15:50

Tak prawdę mówiąc dodali jedynie własne felgi i końcówki wydechu wiec tjunink jest bardzo delikatny ;)
MĂłwiÄ…c serio te 4 rury wydechowe to lekka przesada

Śro, 18.04.2007, 20:10
Awatar użytkownika

http://planetefiat.free.fr/forum/viewtopic.php?p=6756&sid=4ed348f119171265cce2bbd1eb4d60a2#6756

znalazlem fajne zdjatka Bravo Novitec na potalu planetefiat.free.fr
nie mam pojecia jak je tu wrzucic ale byloby warto !!!

CUDOWNE AUTO !!!!!!!!!!!!!!!!

http://samochodyswiata.pl/viewtopic.php?t=20551

:wink:

Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?

ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)

Śro, 18.04.2007, 21:58
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jaworzno
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
Super jest ten nowy Fiat Bravo, mocne silniki, ładne wnętrze. Ciekawe tylko jak będzie z cenami :) A co do stylistyki to wydaje mi sie ze przód jest bardzo podobny do przodu Punto Grande.

kat.D - 20.02.2012r.
kat.C+E - w trakcie

Czw, 19.04.2007, 6:27
Awatar użytkownika

Juz jutro rozpoczecie dni otwartych dlatego gdyby ktos mial okazje zobaczyc Bravo na zywo,to prosze niech sie pozieli odczuciami.
Wielu sukcesow dla Brawo :D :D :D

Czw, 19.04.2007, 13:03

Juz jutro rozpoczecie dni otwartych dlatego gdyby ktos mial okazje zobaczyc Bravo na zywo,to prosze niech sie pozieli odczuciami.
Wielu sukcesow dla Brawo :D :D :D

Hmm... po drodze do pracy mam salon Fiata.
Co prawda nie planuje zamiany swojego Puntolota na coĹ› innego ale co mi szkodzi posiedziec wewnÄ…trz Bravo :)

Czw, 19.04.2007, 23:14
Awatar użytkownika

Jutro jadÄ™ do Rzeszowa na dni otwarte. Na pewno go pofoce i wrzucÄ™ na forum.

P.S. Oley moĹĽe siÄ™ spotkamy :>

Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!

Pią, 20.04.2007, 9:18
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
Samochód: Citroën ZX 16V
Bylem dzis w salonie Fiata. Tylko jedno Bravo stoi w salonie, a przed salonem bardzo ladna wersja na takich grafitowych felgach :) Moje wrazenia sa takie ze na zywo wyglada rownie dobrze :) Wnetrze prezentuje sie bardzo przyzwoicie, materialy tez na wysokim poziomie, siedzi sie bardzo wygodnie. Jedyne mankamenty to bardzo mala ilosc miejsa z tylu, jak na taka dlugosc auta oraz nieprecyzyjna skrzynia biegow. Bawilem sie skrzynia we wszystkich autach w salonie Fiata i tylko w Sedici dzialala plynnie, pewnie dlatego ze jest japonska 8)

Są trzy prawdy: prawda, tyż prawda i gówno prawda!

Citroën ZX 16V
Rover 114 GTI
ET 1/4 mili 16,241s - Stalowa Wola

Pią, 20.04.2007, 16:54
Awatar użytkownika

A ja jadę dopiero w poniedziałek. Mojemu szoferowi wypadł bardzo ważny wyjazd do Wawy na cały weekend i dopiero w poniedziałek foty bedą :evil:

Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!

Pią, 20.04.2007, 20:56
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Siema właśnie wróciłęm z salonu i jestem zadowolony, że fiat wypuścił coś wspaniałego. Siedziało się genialnie lepiej niz w Ceed-zie materiały troche gorsze niż w samochodzie marki KIA ale samo wnętrze i zegary jak dla mnie bardziej czytelne. Światła bardzo ladne migdałki lekko przetłoczone i dopasowane do nadwozia troche barkuje jakiegoś uchwytu na tylnej klapie i podłokietnika ale miejsca z tyłu zdecydowanie mnie niz w Ceed-zie ogólnie miło ale szkoda że było tylko jedno autko i trzeba było czekać żęby się do niego dorwać szczerze mówiąc ja nic do skrzyni nie mam przyjechałem golfem 4 generacji z silnikiem 1,4 :( i musze powiedzieć że nie mam uwag ale nawiasem Fiat nigdy nie robił dobrych skrzynek. poczekamy na pierwsze testy i konfrontacje z Ceed-em i I30 bo sądze że to będą jego najwięksi rywale na dzień dzisiejszy rozsądek podpowiada Ceed ale reszta że Bravo pozdro

Sob, 21.04.2007, 12:09
Awatar użytkownika

Byłem w salonie, ale 2 Brava w środku jedno do jazd, kurde a tyle ludzi, nie czekałem.
Wygląda bardzo ładnie, (jak jechałem do salonu to na światłach stałem obok tej jazdy próbnej), w środku tez ładnie, ale materiały jak ktoś pisał gorsze niż w Cee'd (wersja optimum - Fiat też nie był Fresh).
Kiedyś wpadnę sie tam przejechać, ale nie miałem zamiaru czekać godzinami na jazdę.

Sob, 21.04.2007, 12:45
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet

Po wejściu do salonu od razu rzuca się w oczy piękny czerwony kolor i świetne ciemne 17. calowe felgi. Cieszy fakt iż z tyłu również są hamulce tarczowe.
Auto na żywo prezentuje się o wiele lepije niż na fotkach. Widać że to robota Włochów. Na tylnej klapie od razu rzuca się w oczy dość duże czerwone, nowe logo Fiata, które bardzo pasuje do czerwonego koloru karoserii.
Ale wejdźmy do środka.
Wsiadam i co widzę. Deska rozdzielcza jest wykonana z miękkiego tworzywa co bardzo poprawia estetykę, niestety jest bardzo duża i mocno ogranicza miejsce na nogi. Z racji tego że jestem wysoką osobą nawet po dość mocnym odchyleniu fotela dotykałem deski kolanami... .
Fotele osadzone są bardzo nisko i ma się wrażenie jakby się wchodziło do jakiegoś sportowego auta. Na szczęście miejsca nad głową jest wystarczająco.
Przesiądźmy się na miejsce kierowcy. Tu też brakowało mi miejsca. Nawet gdy odchyliłem kierownice maksymalnie do góry moje kolana dotykały kolumny kierowniczej. Ogólnie siedzą w brawo ma się wrażenie że jest się bardzo obudowanym. Ergonomia bez zarzutu. Dzięki zwróceniu wskaźników w stronę kierowcy zasięg do poszczególnych przełączników i radia jest bardzo łatwy. Wskaźniki pomimo głębokiego osadzenia są bardzo czytelne i ładne. Fotele są bardzo wygodne i wykończone miłym w dotyku materiałem. Możliwość ich regulacji jest bardzo duża.
Przesiadam się do tyłu i niemiłe zaskoczenie. Miejsca na nogi jest nie jest aż tak dużo. W dodatku bardzo wysoko poprowadzona linia okiem sprawia ważnienie jak byśmy siedzieli w czołgu lub pojeździe opancerzonym.
Otwieram bagażnik. Jest naprawdę duży. Jego wymiary są regularne dzięki czemu będzie można łatwo wykorzystać jego przestrzeń.

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Sob, 21.04.2007, 19:54
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pomorze
Samochód: Opel Astra G Caravan

http://www.youtube.com/watch?v=GPlzDsZftfU&eurl=

Nie, 22.04.2007, 9:40
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 525 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Następna