|
|
Obecny czas: Sob, 13.06.2026, 11:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
 Re: 2009 Toyota Verso
Wnętrze w miarę fajne, póki nie zobaczy się tych beznadziejnych zegarów. Linia boczna w zasadzie mi się podoba, ale reszta jest do wymiany.
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Czw, 05.03.2009, 22:33 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 31.03.2009, 20:42 |
|
 |
|
Davin
Samochód: DS3 '14
|
poszaleli z wnętrzem, to skończyły się pomysły na detale zewnątrz... Te "chromowane" tyle reflektory naprawdę wyglądają jak z odpustu....
|
| Wto, 31.03.2009, 21:21 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Jak dla mnie Toyka z designem leci na dno. Niektórzy mówią np. że Avensis na żywo prezentuje się lepiej ... ta, chyba od du*y strony  . A, że to to jest dosyć podobne do Avensisa, sądzę, że na żywo też mnie rozczaruje.
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Wto, 31.03.2009, 21:24 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Z zewnatrz paskudne, wnetrze badziewne, Toyota nie umie robic ladnych samochodow, a szoda bo ludzie kupuja to g*wno "bo to Toyota"  Jedyna rzecz ktora wyszla calkiem ciekawie to ta linia na tylnych drzwiach, pikujaca w strone dachu, ladnie laczaca sie z tylnym okienkiem 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 01.04.2009, 9:05 |
|
 |
|
k o v a l
|
Alfisti4ever napisał(a): Jedyna rzecz ktora wyszla calkiem ciekawie to ta linia na tylnych drzwiach, pikujaca w strone dachu, ladnie laczaca sie z tylnym okienkiem  A mi ona wĹ‚aĹ›nie najmniej siÄ™ podoba  OgĂłlnie wyglÄ…d samochodĂłw powoli zaczynaja siÄ™gać dna... Toyota, Subaru, Renault... 
|
| Śro, 01.04.2009, 13:14 |
|
 |
|
gibki8
|
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Nie, 14.06.2009, 18:23 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
Środek samochodu naprawde fajnie wygląda, nowatorsko. Niestety z zewnatrz nie szaleje, wyglada źle, nudno. Przednie światała zapozyczone od ostatniej generacji Avensisa, wogole mi w tej Toyocie nie pasują, jakos sie nie komponują i nie pasują do reszty.
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Nie, 14.06.2009, 19:09 |
|
 |
|
zyzio1991
Samochód: Narazie Brak
|
Stanowczo mówię nie....Konsonantyzmowi oprócz kilku detali to jest to samo czyli lekki nie wypał.
_________________ Prędkość nie zabija, to nagłe zatrzymanie powoduję śmierć. Leciałem 260Km/h Caddilacem STS 32v NorthStar Leciałem 200Km/h Bmw M5 E39 Leciałem 180Km/h Audi A6 2.6 V6 C4 I nadal żyje:-)
|
| Nie, 14.06.2009, 20:53 |
|
 |
|
fiko7
Samochód: Hyundai i30
|
Toyota z tego co mówili w salonie raczej w Polsce dużej sprzedaży nie planuje, ale to co zamówił sal;on w moim mieście jużsię rozeszło. Wczoraj się dowiedziałem że auto pojawie się w mojej rodzinie to je potestuje. Kupiła je osoba u której auto ma po prostu pojęździć4-5 lat bezawaryjnie i do wymiany. a takich osób jest sporo w tym kraju więc myślę że auto znajdzie klientów wcale nie tak mało. A cena jest chyba całkiem fajnie skonfigurowana, tym bardziej że auto jest robione na płycie Avensisa.
|
| Pon, 15.06.2009, 5:24 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wnętrze to jakiś sen pijanego designera. Z zewnątrz natomiast typowa Toya, której przyczepili obleśne lex look.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 15.06.2009, 10:22 |
|
|