Forum dotyczące samochodów seryjnych, produkowanych obecnie (choćby w ilościach śladowych) bądź oficjalnie zaprezentowanych
Nie, 28.12.2014, 22:34
Naprawdę jest świetny! No i ten grill- super wygląda.
Nie, 28.12.2014, 23:20
Wybrali z konceptu to co najlepsze. Naprawdę nieźle się prezentuje. Ciekawe jak z cenami.
Aha, taka ciekawostka, że nad stylistyką czuwał Peter Horbury z Volvo i to widać.
Śro, 31.12.2014, 17:46
Chyba najładniejsze chińskie auto, jakie widziałem. Naprawdę, udał się stylistycznie i wewnątrz, i z zewnątrz, w dodatku wygląda porządnie. Ten grill mnie trochę drażni i faktycznie kojarzy się z Volvo, ale to mały szkopuł...
Czw, 01.01.2015, 16:38
Faktycznie wygląda świetnie, zwłaszcza tył i wnętrze, grill, sam układ - nie kupuje tego. Chińczycy się uczą, widać do doskonale jednak jeszcze w europie nie znajdą swego miejsca.
Czw, 01.01.2015, 17:24
Ale im do Europy tak naprawdę nie spieszno. Duża i silna konkurencja, wysokie wymagania klientów, wysokie normy emisji spalin i bezpieczeństwa itd.
Bliżej im już do USA, ale póki co koncentrują się na tych rynkach, gdzie można sprzedawać łatwo i dużo: Azja, Rosja, Ameryka Płd, a pewnie niedługo i Afryka.
Czw, 01.01.2015, 17:38
Fakt na wschodzie często można spotkać takie wynalazki, tutaj w moich stronach bywa wielu mieszkańców Białorusi i nie raz widziałem podróbki Hondy CRV czy nowego-starego seata toledo
Pią, 02.01.2015, 21:41
Jest naprawdę w porządku, ale w przeciwieństwie do was grill mi się nie podoba. Coś mi w nim nie gra.
Pią, 02.01.2015, 23:11
Z przodu auto jest ładne, natomiast z tyłu przeszkadzają mi lampy, które są wg. mnie za krótkie.