Forum dotyczące samochodów seryjnych, produkowanych obecnie (choćby w ilościach śladowych) bądź oficjalnie zaprezentowanych
Pon, 15.01.2007, 16:18
Zastanawiam się nad kupnem Nissana Almery 1,5 Visia +. Zasięgałem różnych opinii znajomych i większość serdecznie mi ten model poleca, ale znalazły się również negatywne komentarze na jego temat. Chciałbym się dowiedzieć co Wy o nim sądzicie. Mile widziane będą opinie aktualnych użytkowników tej marki.
Pon, 15.01.2007, 16:23
Kolega mój z roboty ma akurat wersje 1.8, więc co do silnika nic nie mogę powiedzieć, natomiast sam samochód ma to do siebie, że jest dość awaryjny, zwłaszcza sprawy związane z elektroniką i elektryką
Pon, 15.01.2007, 18:41
Juanhijuan napisał(a):Zastanawiam siÄ™ nad kupnem Nissana Almery 1,5 Visia +.
z tego co wiem, teraz ograniczyli ofertÄ™ i ni ma juz tej wersji wyposaĹĽeniowej.
Silnik troszkę za słaby do tego samochodu, ale da sie jechać,
A co do samego samochodu, to jest spoko, niska awaryjność:
Pon, 15.01.2007, 19:45
ja za bardzo nie wiem na temat tego wozu ale tu :
http://www.autocentrum.pl/oceny_aut/Nissan_Almera.html masz oceny kierowcĂłw i opinie . pzdr
Pon, 15.01.2007, 20:36
Jak chcesz się dowiedzieć coś na temat Almery polecam artykuł w Motorze. Szeroko opisują ten model, chwalą, że nie ma poważnych usterek, jedynie zawieszenie określają jako drogie w utrzymaniu. Poza tym istotną wadą jest to, że jest to już 10 letnia konstrukcja i ma niezbyt nowoczesna stylistykę. Można jednak liczyć na rabaty, bo auta już nie produkują.