Switch to full style
Forum dotyczące samochodów seryjnych, produkowanych obecnie (choćby w ilościach śladowych) bądź oficjalnie zaprezentowanych
Wyślij odpowiedź

2007 Byd F8

Wto, 31.10.2006, 16:24

Auto tylko iwyłącznie na rynki azjatyckie.
Wyglada z przodu jak CLK a tył mi przypomina Megane CC.
Image Image Image Image

Wto, 31.10.2006, 16:25

Naprawdę nie mam już sił komentować chińskiej tandety :? :? :? :? :?

Wto, 31.10.2006, 16:29

Popisali się pomysłowością i wlot, który oryginalnie w Sl'u jest w przednim błotniku umieścili przed tylnym kołem :roll: :mryellow: . Boska furmanka :mryellow: .

Wto, 31.10.2006, 16:29

Pomijając wygląd zewnętrzny, muszę przyznać, że stylistyka deski rozdzielczej jest całkiem całkiem :D

Wto, 31.10.2006, 16:41

i co oni tak mogą robić? nic im nie zrobią? gdybym był mercedesem to bym ich o plagiat oskarżył i zdarł odszkodowanie za niszczenie renomy firmy :twisted:

Wto, 31.10.2006, 16:45

na zapierdoli* kitajcow jeb*nych. co oni sobie kur*a mac mysla? wyj*bac ich w kosmos i ich ta cala jechana w macice "motoryzacje". nie da sie im nic zrobic? przeciez to golym okiem widac ze projektuja samochody w photoshopie...

Wto, 31.10.2006, 16:48

no tu już lekko przegięli... ale wnętrze jest ok
na zapierdoli* kitajcow jeb*nych. co oni sobie kur*a mac mysla? wyj*bac ich w kosmos i ich ta cala jechana w macice "motoryzacje".

mamusia kultury nie nauczyła?

Wto, 31.10.2006, 16:53

zapewne masz samochod ktory uwazasz za taki ktory uwazasz ze stoi nad innymi i zaden mu sie nie rowna. tez by ci nerwy puscily a tak wogole to przeciez wygwiazdkowalem.
a co do chinoli i ich podejscia do zycia,swiata i oraw autorskich to mam takie zdanie i go nie zmienie

Wto, 31.10.2006, 17:06

W czerwonym wygląda fatalnie, ale dać chromowany gril, kolor jak na zdjeciu tyłu, no i moim zdaniem wygladac będzie wiecej niż przyzwoicie.

Środek ładne.

Ale macie rację za duzo jest tu kopiowania, choć samochód nie oceniam jako jakiś brzydki, ale nie podoba mi sie styl w którym to robią czyli kradnąc pomysły innych

Wto, 31.10.2006, 17:40

sl65amg napisał(a):zapewne masz samochod ktory uwazasz za taki ktory uwazasz ze stoi nad innymi i zaden mu sie nie rowna.

nie mam... mam samochód warty w tym momencie ok 2000zł w najlepszym wypadku
a co do chinoli i ich podejscia do zycia,swiata

a co Ty o tym wiesz??? Byłeś tam, mieszkałeś, znasz jakiegoś? To wspaniały naród, pełen optymizmu, wiecznie uśmiechnięty, pomocny, nie znający praktycznie złości czy nienawiści...
sl65amg napisał(a):i oraw autorskich to mam takie zdanie i

jeśli "dzieło" podlegające prawom autorskim, zostało skopiowane w 85% lub mniej, to kopia przestaje być uważana za kopię i prawu autorskiemu nie podlega... takie są przepisy ;)

Wto, 31.10.2006, 17:50

Seth napisał(a):nie mam... mam samochĂłd warty w tym momencie ok 2000zĹ‚ w najlepszym wypadku

chodzilo mi o obiekt marzen,westchnien
a co Ty o tym wiesz??? Byłeś tam, mieszkałeś, znasz jakiegoś?

u mnie na uniwerku jest ich pelno.mysle ze wszystkich nacji(mam na mysli ludzi przyjezdnych) ich jest najwiecej
jeśli "dzieło" podlegające prawom autorskim, zostało skopiowane w 85% lub mniej, to kopia przestaje być uważana za kopię i prawu autorskiemu nie podlega... takie są przepisy ;)

no nie badzmy smieszni... liczyc procenty z samochodow i ich podobienstwa. ja uwazam ze przepisy swoja droga a uszanowanie cudzej pracy,osiagniec i wyczucie,takt swoja. jakos jest pelno marek z roznych krajow ale nie spotyka sie zeby francuzi kopiowali brytyjczykow a niemcy amerykanow prawda? a zreszta nawet juz sie utarlo w jezyku ze nie wiedzac nic o pochodzeniu produktu mowimy-chinska podroba.wielu ludzi juz podswiadomie slyszac "podroba" automatycznie swe mysli kieruja na chiny jako pierwsze

Wto, 31.10.2006, 18:00

el_payaco napisał(a):muszÄ™ przyznać, ĹĽe stylistyka deski rozdzielczej jest caĹ‚kiem caĹ‚kiem

przynajmniej na tym rysunku, generalnie jednak zbyt dosłowona kopia 2 wozów

Wto, 31.10.2006, 18:05

Straszna żenada. Z tyłu jeszcze jako tako wyglada. Widac podobienstwo do Megane'a ale jeszcze ujdzie ale przod to czysta kopia z Mercedesa. NIE dla takich tworów

Wto, 31.10.2006, 18:18

aston napisał(a):ale dać chromowany gril,

PorszÄ™ bardzo:
Image
Nawet felgi sÄ… podobne jak w nowych mercedesach.

Wto, 31.10.2006, 18:19

Prawie jak tani Mercedes dla AzjatĂłw :twisted:

Wto, 31.10.2006, 18:52

Tak jak pisze kociak przód to wykapany CLK. U mnie przez to juz go przekreśla. Robia go na Mercedesa-Benza a nigdy mu i tak nie dorówna.

Wto, 31.10.2006, 18:52

jakbym mu za przeproszeniem nasrał na maskę, to by to nic nie zmieniło

Wto, 31.10.2006, 19:04

Przód z merca a dupcia jak z BMW :D poprostu shit :D jakich mało :P ale w końcu Made In China ^^

Wto, 31.10.2006, 19:20

markus napisał(a):NaprawdÄ™ nie mam juĹĽ siĹ‚ komentować chiĹ„skiej tandety :? :? :? :? :?

Ja teĹĽ.

Wto, 31.10.2006, 20:08

Boze drogi co to ma byc :shock: za takje pomysly to powinni na krzeslo elektryczne wysylac. ABSURD. Przeciez tak nie mozna. Istne XSEROBOYE :!:
Wyślij odpowiedź