Switch to full style
Forum dotyczące samochodów seryjnych, produkowanych obecnie (choćby w ilościach śladowych) bądź oficjalnie zaprezentowanych
Wyślij odpowiedź

Volkswagen SpaceFox

Wto, 04.04.2006, 13:43

W brazyli pokazano pierwsze oficjlane zdjecia nowego Foxa.
Pierwsze fotki sa niestety male. Jak tylko pojawia sie lepsze to wrzuce do tematu. Auto narazie tylko na rynki poludniowo amerykanskie.

Image Image
zrodlo: spanish.autoblog.com

Wto, 04.04.2006, 13:48

Mnie się podoba ten SpaceFox . Albo mi się wydaje czy to jest van ?? czy zwykłe kombi bo te zdjęcia takie małe .Pzdr.

Wto, 04.04.2006, 14:00

Ciezko stwierdzis zwykly Fox jest dosc wysoki. Wiecej ta wersja moze byc takim microvanem. Ciezko to teraz juz sklasyfikowac.

Wto, 04.04.2006, 14:55

Mogli już dać lift przodu, bo się gryzie z tyłem.
Btw, może robie burdel w temacie ale wrzuce VT jakie ostatnio zrobiłem:
Image
Taki przód powinien mieć ten spacefox

Wto, 04.04.2006, 15:21

no tak nie wygląd zbyt dobrze, takie dziecko nieszczęścia Foxa i Golfa Plus, w sumie typowy VW

Wto, 04.04.2006, 16:03

Wieksze zdjecia:

Image
Image
Image
Image

zrodlo: bcws.com.br

Wto, 04.04.2006, 17:23

Auto z pewnością praktyczne choć nie sądzę aby miało jakiś rekordowy bagażnik. Co do wyglądu wszystko jest dobrze do słupka C póżniej jest tylko gorzej, ten tylnys zwis :lol: Wygląda to niezbyt dobrze może to wina małych kółek nie wiem, ale nie podoba mi się to ;)

Wto, 04.04.2006, 17:55

Strasznie wysoko siedzi, co w połączeniu z dużą bryłą nadwozia i małymi kołami wygląda tragicznie. Ciekawe jak sie sprawuje na zakrętach.
Dla mnie kiepsko

Wto, 04.04.2006, 18:00

Lipa i tyle pewnie przeceniona jak to bywa w przypadku VW. NIeładny z chęcią dał bym z basiora stylistą.Za małe kółka ogólnie 3/10

Wto, 04.04.2006, 20:22

Sakramentale "z gówna tortu nie zrobisz" w tym przypadku to za mało :!: Ciekawe ile jeszcze wariacji na temat Fox'a powstanie :?: :roll:

Wto, 04.04.2006, 20:45

Wilu napisał(a): Ciekawe ile jeszcze wariacji na temat Fox'a powstanie

Nie denerwuj się tak ;) to pierwsza taka "wariacja" jeśli można mówić o jakiejkolwiek wariacji. Zwykła nowa wersja nadwozia, niektóre auta mają przecież dużo więcej wariantów nadwozia ;)

Wto, 04.04.2006, 20:47

W takich gabarytach nieco rozumiem sens tego auta. Normalny fox to dla mnie lekkie niepoorozumienie.

Wto, 04.04.2006, 20:54

Auto przeznaczone na rynki Ameryki Południowej i mam nadzieję,że nigdzie więcej.Kolejne dziwne auto od VW po Golfie Plus.Gdzie to zakwalifikować,do jakiej klasy to ja pojęcia nie mam.I jeszcze ten kształt.Przód wogóle nie pasuje do tyłu.Przecież mogliby nieco zdecydować się,czy chcą nowocześnie czy tradycyjnie zaprojektować to auto.

Wto, 04.04.2006, 21:00

Na pierwszym dużym zdjęciu jak nic przypomina mi Crome :roll:

Wto, 04.04.2006, 21:51

Kobi napisał(a):Auto z pewnoĹ›ciÄ… praktyczne choć nie sÄ…dzÄ™ aby miaĹ‚o jakiĹ› rekordowy bagaĹĽnik. Co do wyglÄ…du wszystko jest dobrze do sĹ‚upka C póżniej jest tylko gorzej, ten tylnys zwis :lol: WyglÄ…da to niezbyt dobrze moĹĽe to wina maĹ‚ych kółek nie wiem, ale nie podoba mi siÄ™ to ;)

nic dodać nic ująć :!: polać temu panu :wink: albo od razu dać całą flaszkę po co polewać :twisted:

Wto, 04.04.2006, 21:58

takie jakies dziwne to nadwoizie nie podoba mi siÄ™, mysle, ĹĽe to powoli traci sens, kaĹĽda firma musi miec w swojej ofercie samochĂłd z kaĹĽdego segmentu i potem wychodzÄ… z tego jakies dziwaczne pojazdy.

Śro, 05.04.2006, 8:24

Kiedyś był taki meganudny van Toyoty, nazywał się chyba Picnic. Ten SpaceFox to wynik gwałtu zwykłego Foxa i Golfa Plusa na tej Toyocie Picnic. Totalna porażka!

Śro, 05.04.2006, 8:50

jak możnabyło wypuścic takie oszkliwe lampy tylne... brzydactwo , jak zezowata żaba

Śro, 05.04.2006, 8:54

uważam, że jest ok -w Polsce cieszyłby się bardzo dużą popularności, oczywiście jakby był w miare tani

z przodu troszke nijaki

Śro, 05.04.2006, 8:55

ixxos napisał(a):oczywiĹ›cie jakby byĹ‚ w miare tani

Przecież to Volkswagen to jak może być tani 8)
Wyślij odpowiedź