Samochody koncepcyjne
Wyślij odpowiedź

Skoda Tudor

Nie, 19.09.2004, 16:24

Jak by to tak ładnie powidzieć = "Najpiękniejsza Skoda Wszechczasów" - to chyba dobre określenie :wink: auto jest po prostu piekne , i naprawde nie wiem nawet co mam na niego temat jeszcze napisać poza tym , że zamieszczam fotki - co tu dużo mówić , zapiera dech w piersiach , ze sie udusić można :!:

Image
Image
Image
Image
Image

Auto jest po prostu piekne :!: i choć opiera sie na VW (bo wiem w końcu z kąd mamy teraz Skody :wink: to jednak prawie wogóle tego nie widać :!: , nawet deska jest mało Volkswagenowata :!: ). Żal mi z jednej strony , że tego auta nie bedzie , bo myśle strasznie chciałbym je mieć - z drugiej zaś dziwnie troche porządać Skody jak sportowego Mitshubishi czy Hondy :twisted:

Rammstein - Wut Will Nicht Sterben

Nie, 19.09.2004, 16:29

Dokładnie, ta Skoda wymiata...

Nie, 19.09.2004, 16:33

tylko szkoda że jej nie wypuszczą z zakładu.

coś bardzo przepięknego

Nie, 19.09.2004, 16:37

Ten tamat chyba już był. A Skoda jest naprawdę wspaniała!

Nie, 19.09.2004, 16:39

Reanimator napisał(a):tylko szkoda ĹĽe jej nie wypuszczÄ… z zakĹ‚adu.

Wypuszczą. Jako Passata Coupe nowej generacji. Tak samo jak Seata Tango jako własnego Roadstera :evil: :evil:

Nie, 19.09.2004, 17:01

Przecudowny samochód, przepiękne coupe. I w dodatku jest to tej klasy coupe, których jest już coraz mniej (klasowo stawiam je przy Oplu Calibrze, Peugeot'cie 406 coupe etc.). Wiem że byłby hitem, gdyby opuszczał hale produkcyjne. Nie wprowadzenie go do progukcji to IMHO jeden z najgłupszych kroków w historii VW... - a żeby się znaleźć na szczycie tych głupot wywołanych kopniętą polityką koncernu, na prawdę trzeba się sporo postarać! Ta Skoda podobała się KAŻDEMU, gdy ją zaprezentowali na salonie. Młodzi ludzie potrzebują właśnie takich aut! - sportowych, ale skromnych; a dzięki wspólnej konstrukcji z innymi produktami - tanimi w utrzymaniu i eksploatacji. Jest przy tym bardzo ładny, stylowy, nie rzucający się w oczy, gustowny.

Gdy na niego patrzę, czuję i żal i złość. Żal że widzę go tylko na zdjęciach, a złość, na KW.

t.m.

Nie, 19.09.2004, 17:18

co za wnetrze? Tak piekne jak moje :twisted:
Olsniewajaca, romantyczna,urocza... Więcej takich aut w produkcji seryjnej!!! :P

Nie, 19.09.2004, 19:24

piękna jest ta skoda ... :mrgreen: .. te tylne lampy ... :).. no i te zegary ... dzieło sztuki :mrgreen:

Nie, 19.09.2004, 21:07

Jest zajebista tylko szkoda , że poszła do muzeum :? . Ostatnimi czasy Skode stawiam na coraz wyższym miejscu w rankingu na moje ulubione marki ;)

Nie, 19.09.2004, 22:26

Piekna jest, poprostu piękna. A kw to bym za to... :lol: :lol: :lol:

Pon, 20.09.2004, 8:20

Tomasz napisał(a):Przecudowny samochĂłd, przepiÄ™kne coupe. I w dodatku jest to tej klasy coupe, ktĂłrych jest juĹĽ coraz mniej (klasowo stawiam je przy Oplu Calibrze, Peugeot'cie 406 coupe etc.). Wiem ĹĽe byĹ‚by hitem, gdyby opuszczaĹ‚ hale produkcyjne. Nie wprowadzenie go do progukcji to IMHO jeden z najgĹ‚upszych krokĂłw w historii VW... - a ĹĽeby siÄ™ znaleźć na szczycie tych gĹ‚upot wywoĹ‚anych kopniÄ™tÄ… politykÄ… koncernu, na prawdÄ™ trzeba siÄ™ sporo postarać! Ta Skoda podobaĹ‚a siÄ™ KAĹ»DEMU, gdy jÄ… zaprezentowali na salonie. MĹ‚odzi ludzie potrzebujÄ… wĹ‚aĹ›nie takich aut! - sportowych, ale skromnych; a dziÄ™ki wspĂłlnej konstrukcji z innymi produktami - tanimi w utrzymaniu i eksploatacji. Jest przy tym bardzo Ĺ‚adny, stylowy, nie rzucajÄ…cy siÄ™ w oczy, gustowny.

Gdy na niego patrzę, czuję i żal i złość. Żal że widzę go tylko na zdjęciach, a złość, na KW.

t.m.

Dobrze gada, polać mu :!: 8) 8) 8)

Pon, 20.09.2004, 12:31

Wilu napisał(a):
Tomasz napisał(a):Przecudowny samochĂłd, przepiÄ™kne coupe. I w dodatku jest to tej klasy coupe, ktĂłrych jest juĹĽ coraz mniej (klasowo stawiam je przy Oplu Calibrze, Peugeot'cie 406 coupe etc.). Wiem ĹĽe byĹ‚by hitem, gdyby opuszczaĹ‚ hale produkcyjne. Nie wprowadzenie go do progukcji to IMHO jeden z najgĹ‚upszych krokĂłw w historii VW... - a ĹĽeby siÄ™ znaleźć na szczycie tych gĹ‚upot wywoĹ‚anych kopniÄ™tÄ… politykÄ… koncernu, na prawdÄ™ trzeba siÄ™ sporo postarać! Ta Skoda podobaĹ‚a siÄ™ KAĹ»DEMU, gdy jÄ… zaprezentowali na salonie. MĹ‚odzi ludzie potrzebujÄ… wĹ‚aĹ›nie takich aut! - sportowych, ale skromnych; a dziÄ™ki wspĂłlnej konstrukcji z innymi produktami - tanimi w utrzymaniu i eksploatacji. Jest przy tym bardzo Ĺ‚adny, stylowy, nie rzucajÄ…cy siÄ™ w oczy, gustowny.

t.m.

Dobrze gada, polać mu :!: 8) 8) 8)

To i ja kolejke dorzuce od siebie 8) - nic dodać nic ująć.
Przez to najbardziej nie nawidzÄ™ kw.

Sob, 19.02.2005, 21:20

Panie i Panowie jakby to powiedzieć .... Skoda Tudor II 4.2 V8 :twisted:

http://www.autorevue.cz/Article/BigImg. ... 4920&IMI=7

Chciałbym aby to przepiękne auto pojawiło się salonach :roll: tyle , że od marzeń do produkcji seryjnej jest zajebiście długa droga ....

Sob, 19.02.2005, 21:22

To tylko wizja komputerowa :?
Przod TAK
TYŁ NIE

Sob, 19.02.2005, 21:23

2 lipa 1 zajesuperkurwbiste!! :shock:

Sob, 19.02.2005, 21:25

johny napisał(a):To tylko wizja komputerowa

Od wizji komputerowej po prototypowy model i model seryjny :P

Sob, 19.02.2005, 22:08

zajebista :lol: :lol: :lol:

Sob, 19.02.2005, 22:26

WolÄ™ "starego" Tudora 8)

Sob, 19.02.2005, 22:33

el_payaco napisał(a):WolÄ™ "starego" Tudora 8)

Ja teĹĽ, nowy przekombinowany

Sob, 19.02.2005, 23:00

el_payaco napisał(a):WolÄ™ "starego" Tudora

,
Ja teĹĽ ! ten z linka jest straszny :x
Wyślij odpowiedź