|
|
Obecny czas: Śro, 03.06.2026, 19:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2006 Opel Antara (Frontera II)
| Autor |
Wiadomość |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
 2006 Opel Antara (Frontera II)
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Wto, 22.06.2004, 23:07 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Dość moco przypomina amerykańskie SUVy. Taki sobie.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 22.06.2004, 23:32 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Mi też nie za bardzo podchodzi, szczególnie że silniki maja być słabe (do 200KM).
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Wto, 22.06.2004, 23:35 |
|
 |
|
ToHrn
Samochód: Alfa Romeo GT
|
Nie opowiadajcie, ładna jest. Może z tyłu zalatuje trochę Cayenne (te światła  ), ale z przodu to ładnie przestylizowana Astra III z własnym charakterem  .
_________________ -- Pozdrawiam, Tomek "ToHrn" EgoCar.pl
|
| Śro, 23.06.2004, 4:16 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
Samochód: Rover 75 V6
|
W sumie jest ładny, ale na pewno dużo bardziej by mi się podobał, gdyby nie fakt że jest to przestylizowany amerykaniec... Po prostu... spodziewałem się czegoś nowego a tu mi tylko jedzie starą GM-owską produkcją. Nie powiem więc że jest brzydki, bo nie jest, ale denerwuje mnie że GM (tak jak VW) niszczy swoje marki-dzieci...!! :((( Najbardziej mi żal Saaba, ale i Opel mógłby opracować samodzielnie terenówkę dla europejczyków...
t.m.
_________________ Rover 75 V6 & other...
|
| Śro, 23.06.2004, 5:59 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Znowu będzie dupna jakość wykończenia  . Zgadzam się z Tomaszem, że mogliby dla Euro wymyslić jakiś nowy samochód od podstaw.
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 23.06.2004, 9:09 |
|
 |
|
markus
|
Tomasz napisał(a): Nie powiem wiÄ™c ĹĽe jest brzydki, bo nie jest, ale denerwuje mnie ĹĽe GM (tak jak VW) niszczy swoje marki-dzieci...!!  (( Najbardziej mi ĹĽal Saaba, ale i Opel mĂłgĹ‚by opracować samodzielnie terenĂłwkÄ™ dla europejczykĂłw...
Święte słowa!!! Ja też rwę włosy nad Saabem i Volvo (to ostatnie akurat "paskudzi" Ford).
|
| Śro, 23.06.2004, 9:17 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Chłodnica śmierdzi amarykanskim wpływem, a poza tym nie ma tragedi, tylko teraz wszedzie te tylnie swiatla beda wpychac? 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 23.06.2004, 10:01 |
|
 |
|
Guerrillero
|
markus napisał(a): Tomasz napisał(a): Ja teĹĽ rwÄ™ wĹ‚osy nad Saabem i Volvo (to ostatnie akurat "paskudzi" Ford).
Podobno Renault przymierza siÄ™ do kupna Saaba a PSA do kupna Volvo... czy naodwrĂłt?
A Frontera jakaś taka ociężała. Poprzednia miała taki dynamiczny wygląd.
_________________ HLVS!
|
| Śro, 23.06.2004, 10:59 |
|
 |
|
Jacub
|
Guerrillero napisał(a): Podobno Renault przymierza siÄ™ do kupna Saaba a PSA do kupna Volvo... czy naodwrĂłt?
Napewno na zdrowie wyszło by to szwedzkim firmom.
_________________ http://www.teampoland.prv.pl
internetowy projekt poszukiwania leku na raka
|
| Śro, 23.06.2004, 11:05 |
|
 |
|
markus
|
Jak żabojady kupią Volvo i Saaba to obkładam sie dynamitem i wysadzam ambasadę francuską w powietrze! NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie pisz Jacub, że wyjdzie to Szwedom na dobre, bo Francuzi sp....... te marki do końca.
|
| Śro, 23.06.2004, 11:28 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
|
Heh, markus, widzÄ™ ĹĽe Ty jednak lubisz Opla? :)))))))))))))))))))))))))))))) hahaha...
t.m.
|
| Śro, 23.06.2004, 11:51 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ooo druga generacja frontery  nie jest to auto brzydkie ładne jest daje mu małego + 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 23.06.2004, 12:34 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Poprzednia wersja była zejefajna, ale ta mi jakos nie podoba się aż tak mocno jak tamta, ale też fajna.
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Śro, 23.06.2004, 12:57 |
|
 |
|
markus
|
Tomasz napisał(a): Heh, markus, widzÄ™ ĹĽe Ty jednak lubisz Opla?  ))))))))))))))))))))))))))))) hahaha...
Pozory mylą ale z dwojga złego wolałbym amerykańskich szwabów niż żabojadów. Pewnie dokleiliby takie gówno do Saaba jak w Megance i pialiby z zachwytu nad "nową, ekstrawgancką linią". F*** off!!! 
|
| Śro, 23.06.2004, 13:37 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
|
Dobra dobra... ;)
PS. A co z Fiatem? Podobno Opel i Fiat mięli wypuścić jedną wspólną terenówkę... dalej przy tym obstają?
t.m.
|
| Śro, 23.06.2004, 14:49 |
|
 |
|
ToHrn
|
markus chyba trochę przesadzasz, nie sądzisz  ? Renault nie jest typem imperatora. który narzuca swoją wolę (przykład to nowa Dacia, jedyny element ją łączący stylistycznie z Renault to atrapa w wersji, która będzie sprzedawana na niektórych rynkach pod marką...Renault (m.in. w Rosji), natomiast wersja sprzedawana pod marką Dacia niczym nie przypomina Renault z wyglądu, poza tym to świetnie zapowiadające się autko za jedyne 5000 Euro!!!!  ), zresztą tak jak Ford czy Opel. Najgorsze co mogłoby się zdarzyć to wejście KW do SAABa i Volvo, to byłby już KONIEC ŚWIATA!!!!!!!!!!!
|
| Śro, 23.06.2004, 14:59 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Tomasz napisał(a): Dobra dobra...  PS. A co z Fiatem? Podobno Opel i Fiat miÄ™li wypuĹ›cić jednÄ… wspĂłlnÄ… terenĂłwkÄ™... dalej przy tym obstajÄ…? t.m.
Jak na razie cisza o tym. To miała być mała terenówka wielkości Suzuki Jimny. Miała się opierać na następcy Jimny. Ma to być wspólny projekt Opla, Fiata i Suzuki.
|
| Śro, 23.06.2004, 15:11 |
|
 |
|
eF
|
markus napisał(a): Pewnie dokleiliby takie gĂłwno do Saaba jak w Megance i pialiby z zachwytu nad "nowÄ…, ekstrawganckÄ… liniÄ…". F*** off!!!
No gotuje się we mnie... od tej pory jesteśmy na wojennej ścieżce!
Koniec naszych romantycznych spotkan przy blasku księzyca!
Koniec wszytskiego!
ZDRAJCA!!

_________________ Tu es foutu darling
|
| Śro, 23.06.2004, 16:00 |
|
 |
|
ToHrn
|
Ostrzegałem Cię markus, ale nie polsłuchałeś...teraz będziesz miał mały Armag eFddon... 
|
| Śro, 23.06.2004, 18:34 |
|
|