no to jeżeli mam oceniać to fotele wydają sie wygodne i zachecają do siedzenia radio no sony to to nie jest ale ważne ze gra bo co chcieć w acie które ma niecałe 20 lat wygląd jak wygląd jeżęli da się je kupić do 3 tys zł to nawet dobra oferta
Nie, 25.06.2006, 21:06
nicram323
Moim skromnym zdaniem jest to autko bardzo przyjemne io z wygladu takie kozackie ze hoho. no niczego sobie na skromna kieszen, Ogólnie spoko
_________________ lepij późno niz w kale
Pon, 26.06.2006, 8:05
nicram323
Ale o co chodzi. Chcesz je sprzedac czy tylko tak pokazujesz to auto??? Jesli na sprzedaz to napisz za ile i opisz jakos to autko
_________________ lepij późno niz w kale
Pon, 26.06.2006, 8:07
Mefisto
No bardzo fajne auto majace taki fajny styl ale nie wiem jak go nazwac i ogolnie to raczej rzadkosc taki model...A najfajniejsze to sa te swiatla z tylu
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007[']
[']Colin Steele McRae - 5 VIII 1968 - 15 IX 2007[']
PAMIĘTAMY
Pon, 26.06.2006, 8:34
Wilu
Moderator
Postów: 23350 Miejscowość: Nowy Sącz Samochód: Renault Clio 1,5 dCi
Pare razy je widziałem ale nie wiedziałem że tak sie to nazywa
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
Pon, 26.06.2006, 10:26
Bright
no wiesz a suba w bagażniku ma takiego ze ho ho
Pon, 26.06.2006, 10:43
Wilu
Moderator
Postów: 23350 Miejscowość: Nowy Sącz Samochód: Renault Clio 1,5 dCi
bardzo dawno temu miałem prospekt z tym Sapporo, pamietam że wczuwałem się w jego wnętrze napewno wyśmienicie musi się tym jeździć .... lubię ten wóz, ale bardziej wole jednak krótkie 2-drzwiowe Sapporo.
Wygląda naprawdę fajnie. Wnętrze ciosane siekierą nie przeszkadza, ale pewnie o kant deski skóre można sobie przebić Jedyne co mi w nim nie pasi to kierownica Naprawdę fajne wozidło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość