Postów: 12354 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
jeszcze się zastanawiam między CXem a 604, ale CX chyba ciekawszy...
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
Sob, 24.02.2007, 17:23
marcel911
Citroen, świetnie wygląda nawet dziś. Bardzo nowatorski i trochę tajemniczy w tej czerni. Ma mnóstwo uroku i dlatego głos oddaję na niego.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
Ostatnio edytowany przez marcel911, Sob, 24.02.2007, 18:46, edytowano w sumie 1 raz
Rules z tego co kojarzę benzynowe 2.0 i 2,5 z czego ten ostatni występował także z turbiną i miał (chyba) 170 KM. Był też kopciuch o pojemności 2.5 zarówno z turbiną jak i bez.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
Sob, 24.02.2007, 23:27
budzyfer
Postów: 1132 Miejscowość: Western Poland Samochód: Jetta MK2/Laguna I
Postów: 4204 Miejscowość: Jelenia Góra / J.S. Samochód: 126p x 2, Polo.
Hmm.. Paugeot jest świetny, ale wolę to Renault. Jestem nim zachwycony. Poza tym w CX'ie nie podoba mi sie deska roździelcza. Tylko deska, ogólnie jest świetny, i jeszcze ten kolorek to już w ogóle miodzio Głos na ponadczasowego CX'a
Postów: 1651 Miejscowość: Gliwice Samochód: Škoda Fabia kombi
wszystkie autka są świetne, ale Cx wyprzedza resztę o jedną długość. cieszy mnie też, że Citroen wrócił do tej legendy modelem C6.
_________________ <--- To było moje autko - Cadillac De Ville '92; 4.9L V8...
Nie, 25.02.2007, 8:39
Arturro
Postów: 615 Miejscowość: Bielsko Biała Samochód: Renault Kangoo
Ciekawa ankieta. Co prawda Citroen odpadł u mnie już w pierwszych sekundach ale miałem poważny problem z wyborem między pozostalymi dwoma. Wybór padł na Peugeota chociaż Renia też jest świetna!
CX odpadł dlatego że nie nawidzę tych futurystycznych brył produkcji Citroena. Chcą wyprzedzać epokę ... do mnie to nie trafia.
Wto, 06.03.2007, 16:46
Tapir
Postów: 3168 Miejscowość: Warszawa Samochód: Uno 1.0 / Fabia Van
Głos na CXa.
Miałem przyjemnośc byc podwiezionym takim autem i w nim się po prostu płynie. Poza tym jest to członek linii przepięknych futurystycznych samochodów klasy wyższej Citroena zapoczątkowanej przez DSa a kontynuowanej do dziś przez C6.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
"The penis of the male tapir is very long when erect (>49cm). The tapir has one of the longest penis to body size ratios of any animal."
Wto, 06.03.2007, 19:06
marcel911
Arturro napisał(a):
Chcą wyprzedzać epokę ... do mnie to nie trafia.
Chcą i wyprzedzają. Chociażby DSem.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
Wto, 06.03.2007, 21:25
Grzyws
Postów: 4787 Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie Samochód: Fiat Punto 2 FL
Cytryna to istny kosmos i dlatego głos na nią...
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
Wto, 06.03.2007, 21:53
Arturro
Postów: 615 Miejscowość: Bielsko Biała Samochód: Renault Kangoo
marcel911 napisał(a):
Arturro napisał(a):
Chcą wyprzedzać epokę ... do mnie to nie trafia.
Chcą i wyprzedzają. Chociażby DSem.
Może i wyprzedają. Ale do mnie to nie trafia! Nie lubię tych ich przekombinowanych nowinek technicznych. Nie ma jak konwencjonalne rozwiązania
Śro, 07.03.2007, 8:34
Robak
Postów: 2314 Miejscowość: Białystok Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
CX jest ładny i sie dobrze prezentuje a do tego jest futurystyczny co mi sie podoba. Pozostałych dwoch konkuretow to typowy francuzki szmelc lat 80.
Śro, 07.03.2007, 11:36
KHOT
...zdecydowanie CX. Pierwsze miejsce za wygląd, kosmiczny kokpit, i wszelkie dziwactwa jak kierunkowskazy w przycisku obok kierownicy...
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
Śro, 07.03.2007, 15:48
kulikowski
Głos na CX - nowczesność, trwałość.
Silniki
CX: 4-cyl. 2,0 l, 2,5 l z wtryskiem i turbosprężarką i 2,5 l diesel.
604: 4-cyl. diesel 2,3 l i V6 benzynowy 2,7 l
30: V6 2,7 l
Wto, 03.04.2007, 0:55
blondas
kenji napisał(a):
A ja głosuje na Peżota
to chyba ten model mial ksywke "jaruzel"
ja standardowo wybieram RENAULT szkoda tylko ze zabraklo zdjec jakiegos jezdzacego modelu ostatnio na allegro widzialem taki w kiepskim stanie za pare groszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości