Boże, ale strasznie vectra na tej wizji wygląda - taka trzecia szybka to ujdzie w jakimś vanie albo małym samochodzie, ale nie w limuzynie .
Życzę sobie, by vectra nie wyglądała tak, a tym "wizjonerom" trochę... poczucia smaku.
Postów: 994 Miejscowość: sosnowiec/oxford Samochód: Renault Grand Scenic
Cichy Asasyn napisał(a):
:evil: Boże, ale strasznie vectra na tej wizji wygląda - taka trzecia szybka to ujdzie w jakimś vanie albo małym samochodzie, ale nie w limuzynie . Życzę sobie, by vectra nie wyglądała tak, a tym "wizjonerom" trochę... poczucia smaku.
ALE TO JEST TEMAT O ASTRZE A NIE O VECTRZE!!!!! CZYTAMY UWAZNIE !!
_________________ www.orlipark.pl<--dla wszystkich którzy kochaja cardesign :D
Czw, 01.06.2006, 9:47
Cichy Asasyn
kret816 napisał(a):
Oj, ale zonk .
Wcześniej byłem na temacie o vectrze i mi się powaliło .
A poza tym i tak nie podoba mi się. Nawet jako astra.
widać podobienśtwa do antary i corsy.gdyby tak miała wyglądać astra to ja niemam nic przeciwko temu.
_________________ „Polacy kochają dobre drogi i resort sprosta wymaganiom użytkowników dróg" Minister Cezary Grabarczyk...
Czw, 01.06.2006, 13:12
M - Power
A mi się bardzo podoba Ma piękne i dynamiczne linie.
PS.
Cytuj:
I nie piszemy wielkimi literami.
Czw, 01.06.2006, 20:17
SMOK
Wyglada bardzo dobrze. stylistycznie czolowka obecnej klasy kompakt.
Czw, 01.06.2006, 20:21
Reanimator
kret816 napisał(a):
Cichy Asasyn napisał(a):
:evil: Boże, ale strasznie vectra na tej wizji wygląda - taka trzecia szybka to ujdzie w jakimś vanie albo małym samochodzie, ale nie w limuzynie . Życzę sobie, by vectra nie wyglądała tak, a tym "wizjonerom" trochę... poczucia smaku.
to nie powód żebyś darł kapcia na całe forum
Czw, 01.06.2006, 20:27
Wilu
Moderator
Postów: 23350 Miejscowość: Nowy Sącz Samochód: Renault Clio 1,5 dCi
Reanimator napisał(a):
kret816 napisał(a):
Cichy Asasyn napisał(a):
to nie powód żebyś darł kapcia na całe forum
ale ja nie "dzre kapcia" na cale forum zwrucilem tylko uwage kulturalnie!!!
Pią, 02.06.2006, 12:26
Seth
Moderator
Postów: 12354 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
kret816 napisał(a):
ale ja nie "dzre kapcia" na cale forum zwrucilem tylko uwage kulturalnie!!!
po 1e zwrÓciłem, po drugie, z kulturąto nie miało wspólnego, ze względu na ton głosu... nie trzeba było krzyczeć, bo i po co?
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
Pią, 02.06.2006, 12:28
kret816
pewnie chodzi wam o duze litery?? to oto tyle zamieszania?? ....
Pią, 02.06.2006, 12:33
Seth
Moderator
Postów: 12354 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
kret816 napisał(a):
pewnie chodzi wam o duze litery?? to oto tyle zamieszania?? ....
a słyszałeś o czymś takim jak Netykieta? Dużych liter, używamy, jak krzyczymy... niekulturalnie jest wiec krzyczeć w towarzystwie, skoro można powiedzieć normalnie
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
Pią, 02.06.2006, 12:51
VW_Marcin
Moderator
źródło:autobild
_________________ „Polacy kochają dobre drogi i resort sprosta wymaganiom użytkowników dróg" Minister Cezary Grabarczyk...
Wto, 30.01.2007, 18:49
aston
Świetnie ten przód Astry na tej wizji sie prezentuje ... ale do Polski nei weszła jeszcze wersja po liftingu nawet:P
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wto, 30.01.2007, 19:07
xedo
zapowiada się bardzo ciekawie, ale aby w pełni ocenić ten samochód musiałbym jeszcze tył zobaczyć
Wto, 30.01.2007, 19:19
mistrz kierownicy
bardzo ladny kompakt,zwlaszcza przod(mozliwe ze taki wyglad przodu bedzie tez miec insignia),sylwetka astry bedzie podobna do obecnej.
Ja bym jeszcze zrobil porzadek z signum,tzn skoro opel odpuscil sobie produkcje omegi,czyli auta klasy wyzszej na dodatek trojbrylowego,to bezwarunkowo zaprzestac produkcji tego czegos(signum).
Wto, 30.01.2007, 20:48
gibki8
Czyżbym widział lekkie naleciałości z nowej Corsy
_________________ gibki8.digart.pl - Zapraszam do komentowania ;)
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
Wto, 30.01.2007, 21:13
bartez
Postów: 5436 Miejscowość: Szczecin Samochód: Suzuki Swift mk3
mistrz kierownicy napisał(a):
bardzo ladny kompakt,zwlaszcza przod
Poza przodem to w sumie nic wiecej nie widac na ostatnim zdjeciu A co do wyglądu przodu to chyba bardziej obecny mi sie podoba
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości