|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 12:27
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2009 Opel Astra IV/Buick HRV
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
zrodlo: autoexpress
|
| Śro, 31.05.2006, 21:09 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Boże, ale strasznie vectra na tej wizji wygląda - taka trzecia szybka to ujdzie w jakimś vanie albo małym samochodzie, ale nie w limuzynie  .
Życzę sobie, by vectra nie wyglądała tak, a tym "wizjonerom" trochę... poczucia smaku.
_________________ Primusville
|
| Śro, 31.05.2006, 21:12 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
Cichy Asasyn napisał(a): :evil: BoĹĽe, ale strasznie vectra na tej wizji wyglÄ…da - taka trzecia szybka to ujdzie w jakimĹ› vanie albo maĹ‚ym samochodzie, ale nie w limuzynie  . Ĺ»yczÄ™ sobie, by vectra nie wyglÄ…daĹ‚a tak, a tym "wizjonerom" trochÄ™... poczucia smaku.
ALE TO JEST TEMAT O ASTRZE A NIE O VECTRZE!!!!! CZYTAMY UWAZNIE !!
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Czw, 01.06.2006, 9:47 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
kret816 napisał(a): ALE TO JEST TEMAT O ASTRZE A NIE O VECTRZE!!!!! CZYTAMY UWAZNIE !!
Oj, ale zonk  .
Wcześniej byłem na temacie o vectrze i mi się powaliło  .
A poza tym i tak nie podoba mi siÄ™. Nawet jako astra.
_________________ Primusville
|
| Czw, 01.06.2006, 10:28 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
ale powygniatany bukłak 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 01.06.2006, 11:21 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
widać podobienśtwa do antary i corsy.gdyby tak miała wyglądać astra to ja niemam nic przeciwko temu.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 01.06.2006, 13:12 |
|
 |
|
M - Power
|
A mi się bardzo podoba  Ma piękne i dynamiczne linie.
PS.
Cytuj: ALE TO JEST TEMAT O ASTRZE A NIE O VECTRZE!!!!! CZYTAMY UWAZNIE !!
I nie piszemy wielkimi literami.
|
| Czw, 01.06.2006, 20:17 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
Wyglada bardzo dobrze. stylistycznie czolowka obecnej klasy kompakt.
|
| Czw, 01.06.2006, 20:21 |
|
 |
|
Reanimator
|
kret816 napisał(a): Cichy Asasyn napisał(a): :evil: BoĹĽe, ale strasznie vectra na tej wizji wyglÄ…da - taka trzecia szybka to ujdzie w jakimĹ› vanie albo maĹ‚ym samochodzie, ale nie w limuzynie  . Ĺ»yczÄ™ sobie, by vectra nie wyglÄ…daĹ‚a tak, a tym "wizjonerom" trochÄ™... poczucia smaku. ALE TO JEST TEMAT O ASTRZE A NIE O VECTRZE!!!!! CZYTAMY UWAZNIE !!
to nie powód żebyś darł kapcia na całe forum
|
| Czw, 01.06.2006, 20:27 |
|
 |
|
Wilu
|
JakiĹ› za bardzo powyginany jak na moje oko 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 01.06.2006, 20:46 |
|
 |
|
kret816
|
Reanimator napisał(a): kret816 napisał(a): Cichy Asasyn napisał(a): :evil: BoĹĽe, ale strasznie vectra na tej wizji wyglÄ…da - taka trzecia szybka to ujdzie w jakimĹ› vanie albo maĹ‚ym samochodzie, ale nie w limuzynie  . Ĺ»yczÄ™ sobie, by vectra nie wyglÄ…daĹ‚a tak, a tym "wizjonerom" trochÄ™... poczucia smaku. ALE TO JEST TEMAT O ASTRZE A NIE O VECTRZE!!!!! CZYTAMY UWAZNIE !! to nie powĂłd ĹĽebyĹ› darĹ‚ kapcia na caĹ‚e forum
ale ja nie "dzre kapcia" na cale forum zwrucilem tylko uwage kulturalnie!!!
|
| Pią, 02.06.2006, 12:26 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
kret816 napisał(a): ale ja nie "dzre kapcia" na cale forum zwrucilem tylko uwage kulturalnie!!!
po 1e zwrÓciłem, po drugie, z kulturąto nie miało wspólnego, ze względu na ton głosu... nie trzeba było krzyczeć, bo i po co?
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 02.06.2006, 12:28 |
|
 |
|
kret816
|
pewnie chodzi wam o duze litery?? to oto tyle zamieszania?? ....
|
| Pią, 02.06.2006, 12:33 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
kret816 napisał(a): pewnie chodzi wam o duze litery?? to oto tyle zamieszania?? ....
a słyszałeś o czymś takim jak Netykieta? Dużych liter, używamy, jak krzyczymy... niekulturalnie jest wiec krzyczeć w towarzystwie, skoro można powiedzieć normalnie
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 02.06.2006, 12:51 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
źródło:autobild
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 30.01.2007, 18:49 |
|
 |
|
aston
|
Świetnie ten przód Astry na tej wizji sie prezentuje ... ale do Polski nei weszła jeszcze wersja po liftingu nawet:P
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 30.01.2007, 19:07 |
|
 |
|
xedo
|
zapowiada się bardzo ciekawie, ale aby w pełni ocenić ten samochód musiałbym jeszcze tył zobaczyć 
|
| Wto, 30.01.2007, 19:19 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
bardzo ladny kompakt,zwlaszcza przod(mozliwe ze taki wyglad przodu bedzie tez miec insignia),sylwetka astry bedzie podobna do obecnej.
Ja bym jeszcze zrobil porzadek z signum,tzn skoro opel odpuscil sobie produkcje omegi,czyli auta klasy wyzszej na dodatek trojbrylowego,to bezwarunkowo zaprzestac produkcji tego czegos(signum). 
|
| Wto, 30.01.2007, 20:48 |
|
 |
|
gibki8
|
Czyżbym widział lekkie naleciałości z nowej Corsy 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Wto, 30.01.2007, 21:13 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
mistrz kierownicy napisał(a): bardzo ladny kompakt,zwlaszcza przod
Poza przodem to w sumie nic wiecej nie widac na ostatnim zdjeciu  A co do wyglÄ…du przodu to chyba bardziej obecny mi sie podoba
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 31.01.2007, 17:57 |
|
|