|
|
Obecny czas: Czw, 30.10.2025, 13:50
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 Lotus APX Concept
Concepcyjny crossover zostanie zaprezentowany w Genewie.

|
| Śro, 01.02.2006, 8:22 |
|
 |
|
emhyr
|
Lotus crossover?? -no comments
W dodatku wyglÄ…da brzydko jak cholera...
|
| Śro, 01.02.2006, 10:24 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Ooo Shit co za Shit  na obrazku wygląda jak jakiś Japoński concept nr 576478546
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 01.02.2006, 12:27 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Mam nadzieje, że tylko conceptem zostanie. Ciekaw jestem po co dla Lotusa crossover... Chociaż w sumie bym nic nie mówił, żeby chociaz on był ładny. Ale w tym projekcie tył jest co najmniej żenujący 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Śro, 01.02.2006, 12:46 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Po samej focie pomyślałem, że to jakiś Seat (ze względu na bryłę)
ŻENADA
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 01.02.2006, 14:53 |
|
 |
|
kuules
|
Wizja AMuS:
(C)AMuS
|
| Czw, 02.02.2006, 12:14 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Lotus dołącza do mojej fioletowej listy.Firma znana do tej pory z produkcji samochodów sportowych zaczyna pchać się w inne klasy.Nie wyobrażam sobie SUVa a nawet crossovera tej marki,zresztą i tak jestem w mniejszości,gdyż Porsche czy Lamborghini już dawno poczyniły kroki w rozbudowie o takie auta.A szkoda,bo te marki tracą przez to swój dawny wizerunek
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Nie, 05.02.2006, 20:42 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
źródło: autoweek.com
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Pią, 24.02.2006, 14:28 |
|
 |
|
Mason
|
Ale to brzydkie !! myślałem ze to będzie jakieś mniej opałowe i szpanerskie ale jakze się myliłem.
_________________ STOP "Leśnym skrzatom"
|
| Pią, 24.02.2006, 14:40 |
|
 |
|
kuules
|
|
| Pią, 24.02.2006, 14:47 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wygląda nieźle choć linia dachu nieco dziwacznie opada  reszta na prawde wygląda nieźle i bardzo podobnie do auta z rysunków co nieczesto się zdarza 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 24.02.2006, 15:25 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
DZISIEJSZE AUTA WOGOLE SIE OD SIEBIE NIE RÓŻNIĄ... SĄ JAK JEDEN I TEN SAM TELEFON ZE ZMIENNYMI PANELAMI... PORAŻKA
buhahah ale smieszne te auta.. tył wygląda jak ryj kermita żaby .. buhahha ale ch*****zna..
"UPOĹšLEDZONA STYLISTYKA" to dobre okreslenie na to g*wno
TYĹ MA DAĹNA :p 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pią, 24.02.2006, 15:37 |
|
 |
|
kuules
|
pardon napisał(a): DZISIEJSZE AUTA WOGOLE SIE OD SIEBIE NIE RÓŻNIÄ„... SÄ„ JAK JEDEN I TEN SAM TELEFON ZE ZMIENNYMI PANELAMI... PORAĹ»KAbuhahah ale smieszne te auta.. tyĹ‚ wyglÄ…da jak ryj kermita ĹĽaby .. buhahha ale ch*****zna.. "UPOĹšLEDZONA STYLISTYKA" to dobre okreslenie na to g*wno TYĹ MA DAĹNA :p 
Kolejny popis braku kultury...
|
| Pią, 24.02.2006, 15:45 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
pardon uspokój się w każdym twoim poście cechujesz się totalnym brakiem kultury, żadne aut ci się nie podoba wszystkie to g*wno itp. może u ciebie pod blokiem to normalka ale tutaj to nie będzie tolerowane.
A auto typowy crosover i trzeba przyznać że wygląda dobrze, dynamicznie narysowany SUV\VAN, nie było by problemu jak to był Nissan, Lexus czy inna Toyota a takie coś niezbyt pasuje do wizerunku marki Lotus, panowie zajęli by się nowym Espirt a nie takimi pierdołami.
Ostatnio edytowany przez johny, Pią, 24.02.2006, 17:10, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 24.02.2006, 16:08 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
W wyglądzie zewnętrzym jedynie mi się linia boczna podoba. Reszta jest ogólnie rzecz biorąc kiepsko zaprojektowana począwszy od trójkątnego grilla i reflektorów, a kończąc na trójkątnej klapie bagażnika. Niemniej jednak jest też sporo detali które mi się podobają. Wnętrze jest zaś bardzo dobre. Przede wszystkim wspaniała kierownica 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Pią, 24.02.2006, 16:28 |
|
 |
|
Mason
|
Ice napisał(a): Po samej focie pomyĹ›laĹ‚em, ĹĽe to jakiĹ› Seat (ze wzglÄ™du na bryłę)  Ĺ»ENADA
Ale w nagłówku i tytule pisze ze to LOTUS..
_________________ STOP "Leśnym skrzatom"
|
| Pią, 24.02.2006, 16:34 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
johny napisał(a): ale tutaj to nie bÄ™dzie tolerowane.
nie sluchaj ich - ja jeszcze zyje
a co do tego czegos - za chwile ferrari zrobi suva 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pią, 24.02.2006, 16:35 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Nigdy bym nie powiedział że to Lotus
Najpierw japończykowata Europa, teraz to... za tydzień nikt nie bedzie o nim pamiętał. Może to i dobrze 
_________________ ^^
|
| Pią, 24.02.2006, 17:20 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 24.02.2006, 23:53 |
|
 |
|
olgierd
|
Mój Boże co to się porobiło. Kidyś byłoby nie do pomyślenia żeby taka marka takie gówna budowała, ba 10 lat temu grzechem dla Lotusa byłoby pomyśleć o czymś takim. 
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Sob, 25.02.2006, 0:50 |
|
|