|
|
Obecny czas: Czw, 09.04.2026, 3:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Alfa Romeo 155 TI.Z & GTAZ
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 26.11.2007, 11:46 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
Piękna. Mialem okazje jezdzic wersją z silnikiem 2.0 150 KM, bardzo fajnie sie tym jezdziło, niezłe osiągi i świetnie sie prowadziła. W środku wygodna i przestronna. Miałem brać, ale nie preferuje gazu.
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Pon, 26.11.2007, 11:52 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
Piekna - ma styl i niepowtarzalny charakter 
|
| Pon, 26.11.2007, 12:48 |
|
 |
|
Le Cobusier
|
może tam być, ale muszę zwrócić uwagę moderatorom na te dwie ostatnie odpowiedzi
|
| Pon, 26.11.2007, 14:00 |
|
 |
|
aston
|
piękna, ale mogli by pomalować te progi i spojler 
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pon, 26.11.2007, 15:43 |
|
 |
|
Joey
|
Mnie się nie podoba, więc wybrałem "Obrzydliwa"  Zdecydowanie wolałbym w pełni seryjny wygląd.
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Pon, 26.11.2007, 15:54 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Jak dla mnie czysta masakra. Jak jeździ tak jak wygląda, to ja dam się za nią zgwałcić...
_________________ locha lover
|
| Pon, 26.11.2007, 16:38 |
|
 |
|
mnap86
Samochód: makaron
|
Jezeli dali jej glede i usztywnili to ja dziekuje. Swoja ostatnio jechalem po tzw "betonce". Droga ulozna z plyt betonowych jescze przez niemcow. Przyznac tzreba, ze wytrzymalosci tylko pozazdroscic, ale na odcinku okolo 20km to pogubilem wszystkie zeby.
155 to wspanaily model. Ale jazda nim po polskich drogach i komfort sie wzajemnie wykluczaja... Chyba, ze ktos znajdzie chociaz kawalek rownej drogi. Wtedy jet pieknie.
_________________ "Nie potrzebuję, ale na śniegu jest gładko jak dżilette :)" -hajper
|
| Pon, 26.11.2007, 17:20 |
|
 |
|
Alex1992
|
Genialna  jestem oczarowany. I dałbym się za nią ... poćwiartować
_________________ Komputer i akcesoria: 2000zł
Wygodne krzesło: 200zł
Uczestnictwo w forum " SamochodySwiata" : BEZCENNE.
To forum to istna motoryzacyjna encyklopedia
|
| Sob, 01.12.2007, 9:30 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
mnap86 napisał(a): 155 to wspanaily model. Ale jazda nim po polskich drogach i komfort sie wzajemnie wykluczaja... Chyba, ze ktos znajdzie chociaz kawalek rownej drogi. Wtedy jet pieknie.
To jechałeś jakąś specjalną wersją 155.  Miałem okazje podróżować tym autem przez ponad półroku w Niemczech i jakąś mam całe zęby i kręgosłup czy cokolwiek innego. Uwierz mi, że nie wszystkie drogi u naszych zachodnich sąsiadów są takie wspaniałe. Bardzo miło wspominam to auto bo takiego komfortu może "pozazdrościć" dzisiaj wiele nowoczesnych samochodów.
|
| Sob, 01.12.2007, 9:36 |
|
 |
|
oldtimer 125p
|
Wspaniale pokazane jak oszpecic brzydkie auto...
oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje wiec szacunek dla wszystkich fanow tej alfy 
_________________ 8 dnia Bóg stworzył Fiata 125p FSO FOREVER !!!!!
|
| Sob, 01.12.2007, 21:06 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
oldtimer 125p napisał(a): Wspaniale pokazane jak oszpecic brzydkie auto... Mr. Yellow
Spłyń 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Sob, 01.12.2007, 22:33 |
|
 |
|
pitbullPOL
|
Nie wiem czy tak bardzo oszpecic i czy tez brzydkie auto. Alfy zawsze sa piekne zwaszcza jezeli nie maja plastikowych zdarzakow  . Ta wersja prezentuje sie bardzo przyzwoicie. Ale to nic przy wyczynach obecnych projektantow Alfy..ah Brera 8C competizione.. ale to nie ten temat 
|
| Sob, 01.12.2007, 22:38 |
|
 |
|
mnap86
Samochód: makaron
|
morphy napisał(a): mnap86 napisał(a): 155 to wspanaily model. Ale jazda nim po polskich drogach i komfort sie wzajemnie wykluczaja... Chyba, ze ktos znajdzie chociaz kawalek rownej drogi. Wtedy jet pieknie. To jechaĹ‚eĹ› jakÄ…Ĺ› specjalnÄ… wersjÄ… 155.  MiaĹ‚em okazje podróżować tym autem przez ponad półroku w Niemczech i jakÄ…Ĺ› mam caĹ‚e zÄ™by i krÄ™gosĹ‚up czy cokolwiek innego. Uwierz mi, ĹĽe nie wszystkie drogi u naszych zachodnich sÄ…siadĂłw sÄ… takie wspaniaĹ‚e. Bardzo miĹ‚o wspominam to auto bo takiego komfortu moĹĽe "pozazdroĹ›cić" dzisiaj wiele nowoczesnych samochodĂłw.
No fakt, ja mam wersje 1.7 ktora byla robiona z dwoma wersjami skrzyniebiego. Krotka i dluga. Ja mam krotka (krutka?) a i poprzedni wlasciciel ja troche zglebil i utwardzil. Ale zapewniam cie, ze nawet standardowo, model 155 jest sztywny.
|
| Nie, 02.12.2007, 5:41 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
oldtimer 125p napisał(a): Wspaniale pokazane jak oszpecic brzydkie auto..
ty sie znosz
swietnie wyglada ta alfa, szczegolnie z tym bodykitem, naprawde piekna.
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Nie, 02.12.2007, 9:40 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Piękna, można już powiedzieć - klasyczna - Alfa. Zagłosowałem na "piękna w swej prostocie". Nowe Alfy również są piękne, bardziej finezyjne, ale te starsze w gruncie rzeczy to rzeczywiście proste, kwadratowe auta, a jak piękne.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 02.12.2007, 11:45 |
|
 |
|
laska499
|
Przepiękne auto
Miałem okazję niedawno pojeździć taką z silnikiem 1.8
Mimo relatywnie nie największej mocy, wrażenia niesamowite. Te auta naprawdę mają charakter.
|
| Nie, 09.12.2007, 1:19 |
|
 |
|
Decerve
|
O cholerka.Szkoda,ze tak malo sztuk...
_________________ Granica poślizgu kontrolowanego znajduje sie daleko za punktem, w którym instynkt samozachowawczy ustepuje miejsca manii samobójczej
|
| Pon, 10.12.2007, 15:04 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Swietny wozek ale ten powyginany spoiler rodem z nfs psuje efekt. Lepiej by pasował gdyby body było bardziej agresywne. Konkretny sprzet.
|
| Pon, 10.12.2007, 15:23 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Piękna... ile bym dał, żeby ją mieć (oczywiście nie dał bym się zgwałcić  )
|
| Śro, 12.12.2007, 16:52 |
|
|