|
|
Obecny czas: Śro, 29.10.2025, 20:50
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Ford Interceptor Concept
Auto zostanie pokazane podczas trwania salonu samochodowego w Detroit.
Platforma jaka posłużyła do budowy tego auta to wydłużona platforma z Mustanga.W przyszłości takie auto ma trafić do produkcji seryjnej i ma konkurować z Chryslerem 300/300C.Według Freeman Thomasa auto ma "zadziwiać ogromną przestronnością wnętrza".
Silnik w tym aucie to jednostka 5.0 V8 o mocy 400 KM który może być napędzany także paliwem E-85,czyli etanolem.Auto porusza się na felgach o rozmiarze 22 cali.
źródło:leftlanenews,autoblog
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 31.12.2006, 11:06 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Trzystukrotnie ładniejszy od 300, ma lepsze proporcje i jest bardziej przystępny stylistycznie  . Potężna sylwetka, jeszcze bardziej czołgowata od chrysler'a, mimo to znacznie bardziej powabna, linia dachu mimo wszystko łagodna, design tyłu piękny, przód bardziej surowy, ale również powala  . Mam nadzieję, że seryjna wersja nie będzie się dużo różniła od conceptu.
_________________ Primusville
|
| Nie, 31.12.2006, 11:14 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
takie auto bardzo przyda się Fordowi, mocny z wygladu i pod wzgledem KM rasowy sedan idealna konkurencja dla 300C i Chargera. Nie pozostaje nic tylko wprowadźić go do produkcji. Rewelacja
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 31.12.2006, 11:23 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
kociak napisał(a): Silnik w tym aucie to jednostka 5.0 V8 o mocy 400 KM to oraz to, jak wyglÄ…da, robiÄ… z tego auta coĹ› fantastycznego
Amerykańska motoryzacja wstaje na nogi 
|
| Nie, 31.12.2006, 11:35 |
|
 |
|
Mibay
|
Bez kitu, jestem pod wraĹĽeniem  Cuda, ale dobrze ĹĽycze Amerykanom, aby tak dalej 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Nie, 31.12.2006, 13:15 |
|
 |
|
Dr.West
|
czy piękniejszy od 300c to kwesta gustu. osobiście wolał bym 300c, jest bardziej muskularny
_________________ " the truth will find you "
|
| Nie, 31.12.2006, 13:23 |
|
 |
|
Rules
|
Jak sie będzie tak prowadził jak wygląda to ma wielkie szanse na sukces.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Nie, 31.12.2006, 13:36 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Absolutnie znakomite auto. Ciężka bryła jest powalająca. Jedynie przedni grill przypomina mi ten z pick-upów i jest mniej dystyngowany. Poza tym nie mam więcej pytań  .
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 31.12.2006, 13:38 |
|
 |
|
Nestor
|
Dr.West napisał(a): czy piÄ™kniejszy od 300c to kwesta gustu. osobiĹ›cie wolaĹ‚ bym 300c, jest bardziej muskularny
Dyskutowałbym co do muskularnosci  ... ale 300C wydaje sie masywniejszy i taki amerykanski<hahaha>
|
| Nie, 31.12.2006, 13:58 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
Myślę, że z powodzeniem mógłby zastąpić ostatniego amerykańskiego krążownika - Crown Victorie
Ze stylu przypomina potężne F250 SuperChief 
|
| Nie, 31.12.2006, 15:19 |
|
 |
|
aston
|
Jak dla mnie wygląda zaje.iście, oby taki wszedł do produckji i pojawił się też na naszym rynku (tak jak C300)
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Nie, 31.12.2006, 15:55 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
aston napisał(a): i pojawiĹ‚ siÄ™ teĹĽ na naszym rynku (tak jak C300)
w to niestety wątpie  amerykańskie Fordy nie mają u nas oficjalnego przedstawiciela. Ale ściągnąć zawsze można 
|
| Nie, 31.12.2006, 16:07 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Potężna i masywna sylwetka.Cegła w samochodowym wydaniu.
Przód,a raczej pionowa ściana nawiązują do drugiego "bydlaka" Forda,koncepcyjnego F-250 SuperCheif.Atrapa z tonami chromu,lampy wielkości Fiata Seicento robią wrażenie tak jak całe auto.Szkoda że niema fotek wnętrza 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 31.12.2006, 16:13 |
|
 |
|
Nath4N
|
Z tylu i z boku cudowny, mogliby tylko troche unormalnic przĂłd
Ten niebieski kolor idealnie pasuje do tego samochodu.
_________________ Aktualnie oczarowany przez: Lamborghini Gallardo Superleggera, Lamborghini Murcielago LP640, Nissan GT-R, Mercedes McLaren SLR Roadster Brabus,
|
| Nie, 31.12.2006, 16:16 |
|
 |
|
Nestor
|
Nath4N napisał(a): Z tylu i z boku cudowny, mogliby tylko troche unormalnic przĂłd Ten niebieski kolor idealnie pasuje do tego samochodu.
A wyobraĹş sobie go w takiej zajebi**ej czerni 
Ostatnio edytowany przez Nestor, Nie, 31.12.2006, 16:24, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 31.12.2006, 16:19 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Takie słownictwo gwiazdkujemu 
|
| Nie, 31.12.2006, 16:22 |
|
 |
|
Nestor
|
kociak napisał(a): Takie sĹ‚ownictwo gwiazdkujemu 
Yes Sir ! mistrzu to sie juz wiecej nie powtorzy... 
|
| Nie, 31.12.2006, 16:24 |
|
 |
|
Joey
|
Mam trzy zastrzeĹĽenia:
1. Grill. Nie mam pomysłu jak dokładnie powinien wyglądać, jednak nie powinien być 'pełny" tak jak teraz.
2. Felgi. Są dopasowane do grilla, więc zmieniając go trzeba też zmienić felgi
Zarówno grill jak i felgi zmieniłbym na mniej masywne.
3. Ten element tyłu:
Wygląda w porządku, ale nie podoba mi się jego kształt. Wg mnie powinien biec stronę kół a nie na zewnątrz.
Poza tym auto jest świetne! Potężne i muskularne nadwozie  Lampy (szczególnie tylne) wyglądają bardzo dobrze. Gdyby zmienić to, co opisałem wyżej podobałby mi się dużo bardziej niż 300C. Jestem także bardzo ciekaw wnętrza - czekam na więcej zdjęć.
Nestor napisał(a): A wyobraĹş sobie go w takiej zajebi**ej czerni 
W czerni już w ogóle byłby cudny 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
Ostatnio edytowany przez Joey, Nie, 31.12.2006, 16:30, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 31.12.2006, 16:26 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
Joey zgodze sie z tobą co do tego tułu - strasznie im to nie wyszło
A myśałem że bedzie to kawał dobrego samochodu 
|