Autor |
Wiadomość |
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
 Yugo Koral
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
Nie, 03.10.2010, 16:16 |
|
 |
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Re: Yugo Koral
Pytanie skąd wziął silnik z Lancii Integrale ? Jeśli to był jakiś powypadkowy egzemplarz to już wolałbym tego silnika użyć jako zajebistego stolika w salonie niż pakować to do Yugo.  Żenujący projekt kolesia który miał za dużo pieniędzy...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
Nie, 03.10.2010, 16:39 |
|
 |
Ice
Moderator
|
Nie rozumiem po co robić z bazy jaką jest Yugo, zamiast z czegoś innego. Ważne, że z Yugo to ma prawie nic wspólnego i mamy rasową ścigałke.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
Nie, 03.10.2010, 17:55 |
|
 |
choopster
|
Kobi napisał(a): wolaĹ‚bym tego silnika uĹĽyć jako zajebistego stolika w salonie niĹĽ pakować to do Yugo. IMO chyba w takim projekcie ten silnik sprawdza siÄ™ lepiej niĹĽ w stoliku  stół to moĹĽna zrobić z jakiegoĹ› amerykaĹ„skiego V8, ktĂłre ani nie jest lekkie, ani mocne, ani wielce przyszĹ‚oĹ›ciowe. A tutaj jest silnik z ogromnym potencjaĹ‚em, ktĂłry aĹĽ siÄ™ prosi, ĹĽeby mĂłgĹ‚ gdzieĹ› zapitalać A co do bazy - no dość kontrowersyjnie, ale jak Ice wspomniaĹ‚, z Yugo to zostaĹ‚o maĹ‚o, a jeĹşdzi zapewne dobrze. 
|
Nie, 03.10.2010, 18:29 |
|
 |
sebastianadam
Samochód: Hyundai Coupe
|
choopster napisał(a): a jeĹşdzi zapewne dobrze.  PrÄ™dzej lata niĹĽ jeĹşdzi I mi szczerze mĂłwiac nawet podoba Taka taĹ„sza delta 
_________________ Zapraszam na Petrolheads Polska. Ciekawostki/Nowości/Relacje
|
Nie, 03.10.2010, 18:37 |
|
 |
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
Mnie się podoba. Gdyby te lampy były pełne to byłaby pełna malina. A tak - morduje praktycznie każde nowoczesne hacze, a jak dobrze wyważone to na torze pewnie i prosiaki bije.
_________________ HABEMUS SEDAN
|
Nie, 03.10.2010, 18:59 |
|
 |
kulikowski
|
cud, miód, malina i orzeszki  szacun, auto gniecie, miażdży i wymiata po całości  Zobaczyć minę objechanego właściciela GTI lub M3 - bezcenne  BTW czy autor przypadkiem inspirowal się polskim Stratopolonezem 
_________________ no i jest! Solidarni z Ukrainą
|
Nie, 03.10.2010, 22:59 |
|
 |
Maniak350
Samochód: już niedługo
|
Bardzo dobry tuning - musiał napewno dużo pieniędzy i kasy włożyć w tą modyfikację  Bardzo mnie ciekawią osiągi 
|
Pon, 04.10.2010, 8:49 |
|
 |
Ice
Moderator
|
No zdecydowanie przydały by się jakieś osiągi i filmik jak to jeździ 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
Pon, 04.10.2010, 8:56 |
|
 |
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
Pon, 04.10.2010, 10:24 |
|
 |
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
mnie tez sie podoba ale chyba wole wersje body z filmiki  nie widac po nic tej mocy i to jest fajne 
|
Pon, 04.10.2010, 17:40 |
|
 |
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Nie sądziłem, że w Yugo może być taki potencjał 
_________________ >>>
|
Pon, 04.10.2010, 20:16 |
|
 |
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wygląda jak miniaturka Lancii, pomysł ciekawy pewnie dużo pracy włożone w projekt a silnik z Lanci był montowany w innych modelach wiec wcale nie musi pochodzic z powypadkowej integralki 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
Pon, 04.10.2010, 20:37 |
|
 |
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
IMO wolalbym miec takie cos niz oryginalna delte integrale... nie szkoda byloby tego upalac 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
Wto, 05.10.2010, 21:06 |
|
|