|
|
Obecny czas: Sob, 06.06.2026, 8:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2010 Fiat Coupe
|
| Nie, 20.01.2008, 0:23 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
 Re: 2010 Fiat Coupe
To, co publikuje Infomotori, trzeba mocno weryfikować. Już raz ten serwis umieścił wizje kompaktowego coupe na bazie Bravo [jak znajdę, to wrzucę wizje]. Jeśli chodzi o sportowe modele Fiata, to jedynie możemy się spodziewać (ale nie na 100%) powrotu Barchetty oraz wszelkich odmian pod marką Abarth. Takie modele jak Panda, Grande Punto, Nuova Bravo czy Nuova 500 przyczyniły się do sukcesu Fiata, więc możemy się także spodziewać jakiegoś "szaleństwa" ze strony koncernu, jednak nic nigdy nie wiadomo, więc temat można potraktować jako ciekawostkę 
_________________ >>>
|
| Nie, 20.01.2008, 0:56 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Osiek napisał(a): temat moĹĽna potraktować jako ciekawostkÄ™ Tez tak mysle Ale auto wyglada oszalamiajaco  Fajnie wyglada ta kreska ciagnaca sie znad swiatel az do tylnego blotnika  Ciekawy jest tez tyl, tak nie pratyczny ze przez ta szybe to nic by nie bylo widac  A przod troszke podobny do Fiata Fiorino 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 20.01.2008, 12:00 |
|
 |
|
Rysiob
Samochód: Polonez '95 1.6
|
Prototyp wygląda doskonale, ale ile z tego przejdzie do produkcji seryjnej dobrze wiemy (niewiele  ). Fiatowi powodzi się finansowo, dlatego może sobie pozwolić na wprowadzenie niszowych modeli. W razie porażki sprzedaż 5oo-tki i tak zreperuje budżet 
_________________ zapraszam na mojego bloga: http://quattrospalla.cba.pl o motoryzacji po mojemu
|
| Nie, 20.01.2008, 18:27 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Rysiob napisał(a): Prototyp wyglÄ…da doskonale, ale ile z tego przejdzie do produkcji seryjnej dobrze wiemy (niewiele :/). Fiatowi powodzi siÄ™ finansowo, dlatego moĹĽe sobie pozwolić na wprowadzenie niszowych modeli. W razie poraĹĽki sprzedaĹĽ 5oo-tki i tak zreperuje budĹĽet :) To nie jest prototyp tylko czyjaĹ› wizja, niezwiÄ…zana niestety z fiatem.
|
| Nie, 20.01.2008, 18:31 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Moim zdaniem ta wizja jest zbyt odległa od designu Fiata, ale dobrze, że ktoś myśli o powrocie tej firmy do aut niszowych. Coupe czy Barchetta to były ciekawe wyjątki od nudnej oferty Fiata w latach 90 XX wieku. Dziś mamy ciekawą i nowoczesną paletę modeli, ale taki samochód jak ten przedstawiony w temacie uważam, że też znalazłby swoje miejsce.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Nie, 20.01.2008, 20:10 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Wizja kosmiczna ale czy ładna to nie wiem  mnie cieszą wzmianki o powrocie Barchetty na nią bardzo liczę
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Nie, 20.01.2008, 23:20 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
Jacobser napisał(a): Moim zdaniem ta wizja jest zbyt odlegĹ‚a od designu Fiata, ale dobrze, ĹĽe ktoĹ› myĹ›li o powrocie tej firmy do aut niszowych. Coupe czy Barchetta to byĹ‚y ciekawe wyjÄ…tki od nudnej oferty Fiata w latach 90 XX wieku. DziĹ› mamy ciekawÄ… i nowoczesnÄ… paletÄ™ modeli, ale taki samochĂłd jak ten przedstawiony w temacie uwaĹĽam, ĹĽe teĹĽ znalazĹ‚by swoje miejsce. Poprzednie Cupe nie miaĹ‚o ĹĽadnego powiÄ…zania stylistycznego z resztÄ… Ăłwczesnej palety modeli.W tamtym czasie Fiat Ĺ›wiÄ™ciĹ‚ ogromne sukcesy a jego oferta nie byĹ‚a z pewnoĹ›ciÄ… nudna - Punto I i Bravo/Brava w tamtych czasach to byĹ‚ super design. A Brachetta i Coupe tylko jeszcze dobitniej obrazowaĹ‚y wyĹ›mienitÄ… kondycjÄ™ firmy. Poza tym bardzo ucieszyĹ‚bym siÄ™ na wieść o powrocie modelu Cupe z pod marki Fiat. W tej kwestii ta marka niezmiernie wielkÄ… wagÄ™ przykĹ‚adaĹ‚a do oryginalnego stylu. Wizja jest bardzo udana - zwĹ‚aszcza przĂłd i bok. Jednak tyĹ‚ uwaĹĽam za zbyt zwyczajny jak na wizytĂłwkÄ™ wĹ‚oskiej szkoĹ‚y projektowania nadwozi. LiczÄ™ ĹĽe kiedyĹ› Fiat Cupe odrodzi sie na nowo i bÄ™dzie tak jak dawniej zmiÄ™kczaĹ‚ serca fanĂłw.
|
| Pon, 21.01.2008, 10:51 |
|
 |
|
AddMaster
|
niech lepiej to zmażą i wracają do projektów, bo nic mi sie chyba w tym nie podoba! chciałbym nowego, ladnego Fiata Coupe, ale to trzeba sie postarac! Ci projektanci chyba wszyscy razem studiowali w budowlance  PS nie mam nic do budowlanki, chodzi o to, ze te auta przypominają mi cegły... To nie wygląda jak coupe, tylko małe kombi... ble
|
| Śro, 23.01.2008, 1:05 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|