|
|
Obecny czas: Czw, 16.04.2026, 6:59
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Złomnik Corner
Ale chodzi o to, by ich nie remontować bartez napisał(a): Do fajnych samochodĂłw raczej siÄ™ nie nadawaĹ‚, wiÄ™c wrzuciĹ‚em tu. Brakuje moim zdaniem wÄ…tku typu Classic Cars gdzie by pasowaĹ‚ idealnie. Zawsze moĹĽesz taki temat zaĹ‚oĹĽyć
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 14.11.2011, 14:32 |
|
 |
|
kulikowski
|
nie trzeba zakładać, są "klimatyczne fotki" w oldtimerach  Edyta: oraz temat "fajny samochód widziałem" w Off Topicu.
_________________ no i jest! Solidarni z Ukrainą
Ostatnio edytowany przez kulikowski, Wto, 15.11.2011, 10:45, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 14.11.2011, 23:44 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Wiem, kulikowski, że Ty nie czujesz tej różnicy i każda fota ze starym samochodem jest dla Ciebie klimatyczna 
|
| Wto, 15.11.2011, 9:14 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 17.11.2011, 16:03 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Złapane w przelocie - nie wierzyłem, że coś takiego jeszcze zobaczę 
|
| Pią, 18.11.2011, 10:35 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Yugo Florida? Niezły rodzynek. W życiu nie widziałem. Ciekawy jestem jak dużo tego na Bałkanach jeździ i jak ten egzemplarz znalazł się w Polsce.
|
| Pią, 18.11.2011, 15:21 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Damis montowaĹ‚ je w Ĺodzi w latach 90-tych i trochÄ™ siÄ™ tego sprzedaĹ‚o - sam, pracujÄ…c w firmie zajmujÄ…cej siÄ™ kredytami samochodowymi, skredytowaĹ‚em kilka Yugo, w tym nawet Korala Cabrio. MyĹ›laĹ‚em jednak, ĹĽe do obecnej chwili wszystkie siÄ™ porozlatywaĹ‚y, a ten nawet caĹ‚kiem ĹĽwawo Ĺ›migaĹ‚.
|
| Pią, 18.11.2011, 15:29 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Sob, 19.11.2011, 22:42 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 29.11.2011, 15:04 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 11.12.2011, 9:55 |
|
 |
|
kulikowski
|
IMO najciekawsze z fotek zapodanych przez Kenji'ego z KRLD: miażdżące combo, zwłaszcza jak na warunki północnokoreańskie  IMHO autobus podbny do PAZ-a. czyżby jakaś nieznana licencja Karosy 706 RTO: wg opisu drugiego zdjęcia to ma być Chollima 70, produkowany w pheniańskiej fabryce trolejbusów w latach 1970-1972 
_________________ no i jest! Solidarni z Ukrainą
Ostatnio edytowany przez kulikowski, Śro, 21.12.2011, 21:39, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 21.12.2011, 1:55 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Generalnie to musi być zajebiste uczucie mieć takiego Lexa w Korei Płn. Puste drogi, kompletna przysłowiowa pi*da dookoła i gruby cruising pośród wieśniaków na koniach....
_________________ locha lover
|
| Śro, 21.12.2011, 9:04 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Podejrzewam, że to albo przydupasy Kimów, albo samochód z jakiejś ambasady... A naprawić takie auto w DPRK, to dopiero musi być problem 
|
| Śro, 21.12.2011, 9:15 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
Michae napisał(a): Bardzo ciekawa ta galeria północnokoreaĹ„skich urokĂłw i widokĂłw... Czy ja coĹ› przegapiĹ‚em? Gdzie jest ta koreaĹ„ska galeria? MoĹĽna prosić o link? POĹCZAK napisał(a): ...ZresztÄ… pogadaj z kimĹ› grubo wierzÄ…cym i chodzÄ…cym do koĹ›cioĹ‚a i sprĂłbuj podyskutować na temat tego, a co jeĹ›li boga nie ma? AleĹĽ ja jestem "grubo wierzÄ…cym" i zapewniam CiÄ™, ĹĽe ĹĽadnego boga nie ma. Jest tylko BĂłg. I nie wiem dlaczego nie mielibyĹ›my na ten temat podyskutować.... ja to robiÄ™ na moim forum caĹ‚y czas... Link w podpisie, zapraszam. A ĹĽeby nie byĹ‚o, ĹĽe to tylko off-topic, to parÄ™ fotek "na temat tematu". Co prawda nie Korea, ale teĹĽ daleko, bo to Ziemia ĹšwiÄ™ta, a konkretnie w wiÄ™kszoĹ›ci terytoria Autonomii PalestyĹ„skiej. Tam wiÄ™cej zĹ‚omu, niĹĽ po izraelskiej stronie, ale sÄ… wyjÄ…tki. 
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Czw, 22.12.2011, 3:25 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Hiob, ślij to na złomnika! Jest wysoko - W124 limousine na taryfie! W Palestynie! AAAA!!!
edit: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Za nim jest drugi taki sam!!!
_________________ locha lover
|
| Czw, 22.12.2011, 9:42 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
No i Skoda Forman w takim otoczeniu 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Czw, 22.12.2011, 15:19 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
kenji napisał(a): Hiob, Ĺ›lij to na zĹ‚omnika! To samo miaĹ‚em napisać kenji napisał(a): Jest wysoko - W124 limousine na taryfie! W Palestynie! AAAA!!!
edit: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Za nim jest drugi taki sam!!! miałem właśnie powtórzyć to zdjęcie AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  genialne kombo Nie nazywa się to Pullmann? 
|
| Czw, 22.12.2011, 15:57 |
|
 |
|
choopster
|
Na moje to samoróbka  dawno temu w Inowrocławiu widziałem takiego samego, czarnego. Jak znajdę, to wrzucę zdjęcie 
|
| Czw, 22.12.2011, 17:20 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
choopster napisał(a): Na moje to samorĂłbka  WidziaĹ‚em kiedyĹ› takiego samego u mnie w mieĹ›cie takĹĽe wydaje mi siÄ™, ĹĽe po prostu klepali takiego Merca 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 22.12.2011, 20:30 |
|
 |
|
choopster
|
Zdjęcie sprzed prawie 4 lat 
|
| Czw, 22.12.2011, 20:52 |
|