|
|
Obecny czas: Sob, 27.09.2025, 17:06
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Hafei Lobo
Ja znalazłem jeszcze inną wersję

_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
Nie, 23.12.2007, 13:18 |
|
 |
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Re: CO TO ZA SAMOCHÓD?
RJS 12WY napisał(a): Mam pytanie bo za Boga nie mogÄ™ siÄ™ domyĹ›lić co to za samochĂłd, wie ktoĹ› moĹĽe 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
Sob, 29.12.2007, 13:15 |
|
 |
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
To Gordon Keeble 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
Sob, 29.12.2007, 14:05 |
|
 |
Le Cobusier
|
 a ten?
|
Pon, 31.12.2007, 18:10 |
|
 |
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Chevrolet Corsa bodajĹĽe
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
Pon, 31.12.2007, 18:13 |
|
 |
dister 5
Samochód: Mitsubishi L200 2.5D
|
gdzies chyba widzialem juz ten samochod chyba na google
|
Czw, 03.01.2008, 19:53 |
|
 |
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Le Cobusier napisał(a):  a ten? To jest Suzuki Fun czyli brazylijska odmiana Chevroleta Celta 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
Śro, 09.01.2008, 20:32 |
|
 |
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
marcello napisał(a): To jest Suzuki Fun czyli brazylijska odmiana Chevroleta Celta  To jeszcze wersja sprzed FL  Sympatycznie wyglada to autko i Celta wystepuje chyba nawet w wersji a la cross 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
Czw, 10.01.2008, 13:10 |
|
 |
Debosy
|
Kurde czemu jak jakiś fajny samochód się pojawi , a tenjest akurat dość smpatyczny dla oka to w polsce go nie ma 
_________________ PORUSZANIE TEMATU MAYBACHA I RR NA TYM FORUM , MOŻE GROZIĆ ŚMIERCIĄ LUB KALECTWEM.
|
Pią, 11.01.2008, 7:13 |
|
 |
Alfisti4ever
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
Pią, 11.01.2008, 12:37 |
|
 |
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Wzór felg podobny do Ferrari, a znając Ciebie, to coś włoskiego... Jakiś Pininfarina / Bertone?
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
Pią, 11.01.2008, 13:12 |
|
 |
Alfisti4ever
|
RR ltd Co. napisał(a): WzĂłr felg podobny do Ferrari, a znajÄ…c Ciebie, to coĹ› wĹ‚oskiego. Cieplo, cieplo  Jeszcze jedna fotencja tego samego modelu 
Ostatnio edytowany przez Alfisti4ever Pią, 11.01.2008, 15:19, edytowano w sumie 2 razy
|
Pią, 11.01.2008, 14:11 |
|
 |
olgierd
|
Zanim odpowiecie na zagadkę Alfisti4ever dodam swoją zagadkę Co to za bydle?  Zdjęcia ściagnąłem z jakiegoś francuskiego forum. Dla ułatwienia dodam, że podobno to jakiś Talbot (ręki se za to uciąć nie dam), pytanie jaki?  Szczerze mówiąc, ja nie mam pojęcia co to za model i mam nadzieję, że ktoś z Was wie  Jak widać na jednym ze zdjęć ma silnik V 16, ale po wpisaniu 'Talbot V 16' wyszukiwarka nie trafiła na niego 
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
Pią, 11.01.2008, 15:13 |
|
 |
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Alfisti4ever Czyżby to Antas V8?? Widze niewielkie różnice, ale mogą to być jakieś indywidualne przeróbki
|
Pią, 11.01.2008, 15:47 |
|
 |
Alfisti4ever
|
eco1991 napisał(a): CzyĹĽby to Antas V8?? Pudlo 
|
Pią, 11.01.2008, 15:52 |
|
 |
lukaszj
Samochód: Passat 3BG TDI 131PS
|
Olgierd to jest Talbot raczej na pewno, bo widać na przodzie stare logo Talbota, jaki model nie wiem, w google znalazłem coś podobnego, ale nie identycznego - Talbot Lago T26C
|
Pią, 11.01.2008, 18:24 |
|
 |
lukaszj
Samochód: Passat 3BG TDI 131PS
|
 Re:
RR ltd Co. napisał(a): WyglÄ…da na de Tomaso, ale nie znalazĹ‚em w google  Bizzarrini Manta 1968 rok sorrki za 2 posty pod rzÄ…d 
|
Pią, 11.01.2008, 18:31 |
|
 |
Joey
|
 Wie ktoĹ›, co to za BMW stoi obok XJ220? 
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
Sob, 12.01.2008, 2:44 |
|
 |
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
BMW Italdesign Nazca C2
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
Sob, 12.01.2008, 9:19 |
|
 |
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
MochleBoy napisał(a): BMW Italdesign Nazca C2 Need For Speed 2 siÄ™ kĹ‚ania  PiÄ™kny wĂłz...
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
Sob, 12.01.2008, 11:01 |
|
|